Annons
Annons


Brad Pitt om sitt knarkande

Skådespelaren Brad Pitt, 49, har flera gånger pratat skit om sitt tidigare liv som gift med skådespelerskan Jennifer Aniston, 44.

IBL

Nu ger han ex-frun ytterligare en känga när han berättar i tidningen Esquire att han tog droger under den perioden och att hans liv saknade mening.

IBL

Det var inte förrän han träffade skådespelerskan Angelina jolie, 37, under inspelningen av ”Mr & mrs Smith” 2004 som hans liv föll på plats.

Idag lever han för familjen och deras sex barn.

– Jag har mycket få vänner. Jag har en handfull nära vänner. Jag har en familj och för mig har ­livet aldrig varit bättre. Jag hade trott att om jag ­ville ha en familj så skulle den vara stor. Jag ville att det skulle vara ­konstant kaos i huset.

Så är det nu.

– Det är ett konstant tjatter, ­vare sig det är skratt, skrik, gråt eller bankande. Jag älskar det. Jag avskyr när de är borta. För en dag kan det vara skönt att bo på ­hotell och få läsa en tidning i fred. Men nästa dag saknar jag det. Jag saknar kacklet, allt liv.

IBL

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

3 kommentarer till “Brad Pitt om sitt knarkande”

  1. Anar jag lite team-Aniston spirit här månne? Bra i så fall! Trist typ Brad om citaten stämmer. Och vad gäller droger så betvivlar jag starkt att han tar mindre tillsammans med fröken Jolie än med Aniston – den senare har aldrig kopplats ihop med droger, något man knappast kan säga om Angelina.

    0
Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning