Annons
Annons


Dagens Lukas

Äntligen… Vi är på mitt land – mitt paradis på jorden och det spelar ingen roll alls att solen inte är framme och gassar precis hela tiden. Tvärtom är det riktigt skönt att vädret växlar så att vi kan sitta och mysa i solen på bryggan på mornarna och sen på eftermiddagen kanske titta på en film i soffan eller läsa en bok på terrassen. Efter en vecka på sjukan och en vecka hemma i lägenheten då lillen var så väldans pytteliten är det gudomigt skönt med miljöombyte! Här kan jag amma i timmar – vilket mina dagar består av – men i lite olika miljöer. I skuggan på bryggan, med utsikt över fjärden och segelbåtarna på terrassen, i sängen i svala sovrummet… Sen är mamma, bror och kusinerna här också så det är lite folk och liv och rörelse vilket är superkul!

Och vi har vårat egna lilla hus så det går fin, fint att dra sig tillbaka också när jag vill vara lite själv. Har nog ALDRIG varit såhär trött i mitt liv… Han är så hungrig så hungrig så det är bara mat som gäller dygnet runt och sova på natten är bara att glömma.. Jesus, tänk dom som får tvillingar.

Idag har vi det så skönt så skönt och i kväll ska vi äta svenska kräftor för första gången i år! Härligt!
Hoppas ni har det lika mysigt!

På bryggan får vi vara nakenfis vilket är sååå skönt för lilla rumpan!

På bryggan får vi vara nakenfis vilket är sååå skönt för lilla rumpan!

Proppmätt! Min favoritbild på lillskrot tog jag idag nere på bryggan! Skön kille!

Proppmätt! Min favoritbild på lillskrot tog jag idag nere på bryggan! Skön kille!

Japp, precis som alla säger kan jag titta på honom i timmar...

Japp, precis som alla säger kan jag titta på honom i timmar...

Mormor kan matcha badkläderna hon!

Mormor kan matcha badkläderna hon!

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

3 kommentarer till “Dagens Lukas”

  1. Journalist som du är har du uppenbarligen inte läst om Rädda Barnen som vill förmå föräldrar att inte visa nakenbilder på barn. Men han har en riktigt stor pitt så jag förstår att du är stolt. Men lill-grabben är det synd om . Hoppas han får snälla klasskompisar i framtiden

    0
Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning