Annons


Annons


Divan Carola…


Jag brukar oftast bara skriva snällt om våra kändisar. Tycker det blir trevligare läsning så! Plus att jag ju mest träffar snälla och goa kändisar ute i vimlet. Men… ibland hör man saker som jag bara känner att jag måste skriva några få rader om. Även om personen i fråga oftast är trevlig och så mot mig – men det är ju det som kallas skvaller! Eller hur!

Annons

Vi var ju som ni vet på Marstrand, jag och Cia, för att göra ett litet reportage på Celebrity Racet som alltid går av stapeln där. Kändisar bjuds in för att deltaga i varsin tävlingsbåt och tävla om vinnarflaggan och äran. Santa Maria-båten tog hem segern i år och bland kändisarna ombord fanns sångerskan Carola. Absolut, Carola är en av våra största kändisar och har så varit i snart 20 år. Om inte mer.. Men det här med att spela diva är väl ändå lite förlegat, tycker ni inte?

Det tycker inte Carola. De flesta som arbetar kring henne säger samma sak, hon är liksom två personer i en. en supertrevlig, älskvärd och glad person som snällt och leende poserar för kamerorna på röda mattan. Men så tyvärr en annan person lite då och då. En ganska så jobbig och krävande person som ska ha än det ena än det andra. Och sällan är hon nöjd över allt alla försöker göra för henne.

Så även här på Marstrand. Jag och Cia står vid entrén till kvällens fest dit Carola är väntad. Då kommer en tjej som försökt hjälpa stjärnan till rätta på sitt hotell hela dagen och med en stor suck beklagar hon sig till en av kvällens festfixare om hur tröttsamt och omöjligt det är att ha med Carola att göra.
– Jag har sällan varit med om maken, ingenting duger trots att vi försökt med ALLT. Hon är bara bitsk och sur och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra för att göra henne nöjd…

Festfixerskan tog kollegan snabbt åt sidan så att inte jag och Cia skulle höra resten men det räckte! Och jag kan väl säga att det INTE är första gången vi hör detta om sångfågeln. Icke.

Inga sura miner här inte! Men när kamerorna slocknat...

Dagen efter träffar vi på en annan person som även han suckar stort och säger EXAKT samma sak!
– Det spelar ingen roll hur vi än försöker, hon blir aldrig nöjd. Nu har hon tjaffsat hela morgonen om att hon absolut måste ha med sin kompis ombord på båten under tävlingen. Men det GÅR INTE, vi har bara ett begränsat antal platser och dom är till besättningen och kändisarna. Men det går inte att prata med henne…

Barnsligt måste jag säga.

Jo, jag måste bara berätta en sak till! Från samma dygn. På kvällen var det middag med mingel på Strandverket där stjärnkocken Marcus Samuelsson lagat till små godbitar. Det bjöds på mängder av olika tapas och tex mex och det fanns absolut något för alla smaker. Kött, fisk, grönsaker och små desserter. Men Carola spatserade plötsligt förbi mig med ett gigantiskt fat fyllt med diverse korvar, ostar i mängder och parmaskinka. Inte ett spår av vad vi andra bjöds på… Tydligen passade det kanske inte fröken i smaken och någon snäll människa har således pysslat ihop den alldeles speciella tallrik åt stjärnan.


(1)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

15 kommentarer till “Divan Carola…”

 1. Förvånar mig inte en sekund! Hon har alltid varit Större i sina egna ögon än vad hon är…
  Så himla tillgjort gullig framför kameran, man känner ju att det inte är äkta! Synd att hon ska vara sådan när hon nu är begåvad med en sån fantastisk röst! Litet ödmjukhet och mindre divighet skulle göra henne gott.

 2. Men..det vet väl alla att Carola är Dr Jekyll & Mr Hyde..?!
  Tror man på GUD så är det väl logiskt att något är riktigt mentalt fel..!
  Carola är otäck..!

 3. Mia, du kan väl skriva lite om den svenske tunnhårige skådespelaren som lite patetiskt försökte få ragg fram på kvällskvisten. Det gick inte så bra.
  Berätta gärna om den överfriskade stora sångstjärnan som försökte ta sig hem på en flakmoppe. Det gick inte så bra.

 4. Carola borde kanske bli MER kristen, så att säga!
  Haha!!

  Hon borde gå kurs i hyfs istället för bibelkurser..
  Eller har hon uppenbarligen glömt innebörden av bibelstudierna..

  Hon är den svenska kändis jag tycker mest illa om.

 5. Carola är obehaglig. Har även jag hört en del skvaller om henne. Allt annat än trevligt. Bortskämd, räknar med att hon få allt hon pekar vadå köpa?? Stylisterna har fullt sjå att täcka upp för henne. Tyvärr har även Agneta Sjödin en släng av detta och Lena PH ska vi inte inte tala om hon är precis i samma liga som Carola.
  Dessa små små svenska kändisar!!

  1. Agneta Sjödin måste jag bara få lägga in en liten kommentar om och det är att varje gång jag har haft kontakt med henne kring jobb har hon varit väldigt vänlig och lättsam. Långt ifrån divalater och snobberi – men det är ju så klart bara mitt intryck!

 6. Då skulle ni ha varit i borgholm när carola visade sitt ”rätta” jag.
  Den tjejen är långt ifrån en diva-en surpuppa rakt av!

 7. Hej,
  jag var närvarande vid detta event och kunde iaktta dessa händelser med mina egna blå ögon. Jag kunde även höra.
  Har du, Mia, inget sett så låter vi det stanna där.

 8. Åh, vad jag åller med alla här!

  Apropå Agneta Sjödin: har ni tänkt på vad lik hon är Lill-Babs, både till sättet men även till utseendet förutom hårfärgen och bägge kommer från Hälsingland, drag därifrån?

 9. jag tycker Carola är väldigt bra och man måste höra båda sidor när något verkar ”konstigt” innan man dömer. Om man inte gillar Carola eller kristna, så är det lätt att man direkt säger negativt om henne om man har en chans.

  Men tänk också på alla de goda sidor som hon har också, så ger ni mer rättvisa. Precis som ni vill att andra ska döma er själva.

 10. jag funderar över detta med att nån skrev om lena ph: ”henne ska vi inte tala om”. För mig är lena ingen diva för mig är hon en person som privat vill vara väldigt privat. Tror hon är blyg och osocial utanför sitt arbete. Människor med stor integritet uppfattas kanske som snorkiga. Men det är inte diva för mig kanske kan vimmelprinsessan definiera Diva?

  1. Vet du, jag håller med dig! Det är en väldig skillnad på att vara en diva och att vilja vara privat. Det jag inte tycker om, som jag hört nu flera gånger om Carola, är när man är en person framför kamerorna och så en helt annan – otrevlig, löjligt krävande och bitchig – mot de som försöker jobba med en. Att vilja måna om sitt privatliv är givetvis helt ok, men när kändisarna tar sig själva på allt för stort allvar och tror dom är kungligheter, nja det tycker jag är både divigt och larvigt.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar