Annons
Annons


Helena af Sandeberg, Alexandra Pascalidou och Josefine Sundström

Precis kommit tillbaka till ”da office” efter Loppi.se:s kändislunch på Café Opera. Trevligt, trevligt. Många kändisar med sina små bebisar kan jag säga. Inte annat än att det ”ryckte lite” i min bebislängtan när jag fick vara så nära alla dessa små goingar! Tills jag får bilderna från lunchen av min fotograf Cia bläddrar jag lite mer bland veckans senaste vimmel och stannar upp vid den här toksnygga bilden på duktiga skådisen Helena af Sandeberg.

För visst är hon helt fantastiskt snygg i den här klänningen som lämnade ryggen bar!

Strike a pose! Helena af Sandeberg var ruskigt snygg på röda mattan på Guldbaggen!

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning