Annons
Annons


Hör Elin Nordegren prata

Vi vill ha mer, vi vill ha mer, vi vill ha mer Elin Nordegren! Hur bra var inte Elin Nordegrens avslutningstal när hon tog sin kandidatexamen i psykologi vid Rollins College i Florida? Man kan inte direkt anklaga henne för att söka sig till rampljuset men när hon väl dyker upp säger hon vettiga saker. I talet berättade hon om hur viktig utbildningen varit för henne som ensamstående tvåbarnsmamma och hon passade på att hylla sin egen mor Barbro Holmberg.

Störst applåder fick hon dock efter denna lite syrliga replik: ”När jag gick in till min studievägledares kontor hösten 2005 var jag 25 år, hade precis flyttat till USA och var gift utan barn. I dag, nio år senare, är jag en stolt amerikan och jag har två vackra barn… Men jag är inte längre gift!”

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning