Annons
Annons


Hur tjock kan man bli…

Jag vet, det är bra några fjuttiga veckor kvar och det vore ju lite konstigt om jag skulle vara den enda som inte kände sig otroligt tjock och ”flodhästig” som höggravid!! Men.. jag bara kan inte vänja mig vid den här enorma kroppshyddan och maggen som liksom tagit över hela mig! Senast för en kvart sedan förstod jag inte varför jag inte fick in stolen längre mot skrivbordet. Ha, ha! Där var den i vägen igen – maggen…

Och som han lever runt där inne. Han vaggas till lugn och vila när jag är ute och går och sen jäklarns ska det levas runt och kickas för fulla muggar när jag sitter ner eller allra helst om jag lägger mig och läser eller vill vila. Icke. Då ska det levas och sparkas som aldrig förr.

Lilla, ljuvliga, busiga bebis. Galet – om bara några få veckor ligger du här PÅ min mage istället för i den. Inte så lite konstigt, nervöst och väldigt väldigt spännande när jag tänker på det. Förhoppningsvis blir du i alla fall liiiite harmonisk och mysig som din underbara pappa!

Några sådana där bilder ska man väl ha...

Några sådana där bilder ska man väl ha...

Här frodas och gror en liten vilde....

Här frodas och gror en liten vilde....

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

Kommentarer till “Hur tjock kan man bli…”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning