Annons
Annons


I morgon ar jag tillbaka!

Det ar sa otroligt varmt har i San Pedro ska ni veta sa jag samlar lite vuxenpoang och LANGTAR HEM! Trodde jag aldrig att en resnord som jag skulle gora men det ska faktiskt bli riktigt skont att resa hem igen i morgon.

Inte riktigt nagon vilosemester med tva sma barn heller.. Men underbart sa klart! Men man borjar langta efter sina rutiner som anda ar sa skona att ha. Frukosten, promenixen till dagis med Lukas, joggturen med Texas och mina kara VIMMEL! 

Har faktiskt ett riktigt fint och stort ett pa gang till er som jag ska lagga upp manga fina inlagg fran redan i morgon sa hall er till tals! Kan ju namna att jag tydligen hade fel nar det kommer till Sanna Lundell och Mikael Persbrandt for harom dagen kom dom hand i hand tillsammans med sina barn till en premiar och sag hur lyckliga ut som helst. Men sa blir det ibland nar man lyssnar pa skvaller och rykten men hur som AR dom ihop och inget annat sa jag far ta tillbaka det dar med snygga singlar pa dom bada tva.

Kram sa lange sa hors vi som vanligt snart igen!

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning