Annons
Annons


Jag och Lill Lindfors i samma båt…

Jag och Lill Lindfors har suttit i samma båt – kan man säga. En liten aksbåt MEN…. Hurraa!! För i morse vid 06 landade jag och lillen igen. Och trots att regnet strilar utanför mitt fönster och palmerna nu är långt borta så är det så himlans skönt att vara hemma igen. Blev fast några dygn på Teneriffa där jag varit på resjobb så jag ber om ursäkt för dåligt bloggande från röda mattan. Men som sagt – nu är både jag och söta Lill Lindfors (som också blev fast utomlands) hemma igen så nu mina vänner, nu ska det vimlas och rapporteras som bara den!!

Lill Lindfors blev också fast i Spanien men nu är vi båda två hemme igen!

Lill Lindfors blev också fast i Spanien men nu är vi båda två hemme igen!

Jag börjar direkt och ska fila ihop ett litet inlägg till er om de snyggaste jag sett på röda mattan på sista tiden. Kommer straxt.

Och sen är det hårdstart här på arbetsfronten med hela två vimmel i kväll, Auktionsverket i morgon, Gröna Lunds invigning på lördag morgon OCH… en trevlig och fin bal på lördag kväll. Så snart får ni röda mattan-rapporter så att ni storknar!!

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

4 kommentarer till “Jag och Lill Lindfors i samma båt…”

  1. Undrade just varför det var så tyst på din blogg. Askan från Island har ställt till det för många.

    0
  2. Välkomna hem! Hoppas att allt gått bra för er, trots askan, det är ju såklart inte roligt att bli strandsatt när man har barn med sig! Ser fram emot att följa din blogg igen. MVH Lina

    0
Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning