Annons
Annons


Kungavännens 50-års kris….

Är jag taskig nu?? Usch, tycker inte om att göra någon arg eller ledsen men jag hoppas att det här kan tas med en skopa humor. För visst drar ni lite på smilbanden när ni ser friherren och slottsägaren Per Taubes ungdomliga, tajta och nästan skinnglänsande kostym! Kanske kan man, lite elakt absolut, tissla om en liten, liten 50-års kris herr Taube….. Eller?

Nja… det där var inte så snyggt Per Taube

Per Taube och hustrun Åsa är verkligen bland de trevligaste jag vet men... de där byxorna... Jag kan bara inte sluta att le stort!

Per Taube och hustrun Åsa är verkligen bland de trevligaste jag vet men... de där byxorna... Jag kan bara inte sluta att le stort!

Ska iväg på ett litet jobb nu bara, men jag lovar det kommer mera! Mycket, mycket mera!

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

11 kommentarer till “Kungavännens 50-års kris….”

    1. Det förstår jag! Men det är inte riktigt tänkt som en nyhet utan bara lite kul tissel och tassel från bakom kulisserna!

      0
  1. måste finnas roligare att få läsa om, av rubriken att döma trodde ja de va nåt snedsprång i den äkt.skapl. bädden el. så…..

    0
Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning