Annons
Annons


Sommarpresent till er!

Vad sägs om en fin liten sommarpresent till din fyrfotade bästis! Nu har jag ju tyvärr inte en uppsjö att ta av men jag har fått en sådan här fin hundflytväst av mästerdesign av Tanja Fylking på exklusiva Dog Artist för utlottning så maila mig bara några rader om din vovve på maria.roswall@mingel.se så utser jag en vinnare!

Texas har givetvis en i silver som han älskar och jag kan varmt rekommendera den då den är både lätt att bära med sig plus sitter riktigt bra på hunden. Skriv gärna vilken storlek samt färg som önskas.

Lycka till och ha en underbar dag i högsommarvärmen!

Flytvästarna finns också i en jättefin röd färg

Flytvästarna finns också i en jättefin röd färg

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

3 kommentarer till “Sommarpresent till er!”

 1. Hej
  Jag har en dotter som har skaffat en helt under bara hund.
  Hon tog mormor och morfar med storm. För mig skulle det vara en ära
  att få överlämna den här presenten till mitt fyrbenta barnbarn Deyssy
  som i juli blir 1 år.
  M. V. H.
  Annki

  0
 2. har du slutat blogga, Mia? Eller har du fått din bebis? Har inte sett några nya inlägg på länge.

  0
  1. Nu så!!
   Ingen bebis ännu – men bara sju dagar kvar nu så när som helst! Tyvärr har det varit otroliga problem med internetuppkoppling så jag har inte kunnat uppdatera bloggen MEN – nu äntligen ska det fungera igen! Så nu blir det en hel drös inlägg som jag suttit och frustrerat ”sparat” på och bara väntat på att allt ska fungera igen!

   0
Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning