Annons
Annons


Vackraste drottningen på IVA-mingel

Jag är ju främst ute och ”vimmelprinsessar” på stora kändistillställningar och premiärer – som James Bond-galan och liknande så för mig att få mingla med vår fantastiska drottning, nej det hör tyvärr inte till vanligheten. Den här dagen fick jag i alla fall äran och tillsammans med Cecilia Österberg bakom kameran fick jag träffa såväl drottningen som kungen OCH prins Daniel! Och jag måste från hjärtat få säga att hon är faktiskt helt bedårande vacker vår drottning! Och prins Daniel verkar riktigt ”varm i kläderna” numera – annat var det när jag träffade honom i Båstad för flera år sedan. Hur trevlig som helst var han men ganska så blyg och lite nervös. Riktigt gulligt när jag tänker tillbaka!

Nu stod han där bredvid drottningen och var både stilig och förde sig oklanderligt.

Titta så fina dom är!

Jag vet att ni är vana vid denna trio från alla våra duktiga reportrars fina reportage, men jag vill ändå bara dela med mig utav mitt lilla möte också!

Och se så Silvia strålar!

Och här har vi dagens duktiga professorer som alla fick ta emot fin guldmedalj från kungen. Varje år delar Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) ut guldmedaljer för ”synnerligen framstående gärning inom akademiens verksamhetsfält” och i år det dessa som är årets medaljörer.

Från vänster professor Carl Borrebaeck, professor Björn Fjaestad, professor Maria Strömme och sist men inte minst professor Lars E.O. Svensson som fick den fina stora guldmedaljen för ytterst framstående gärning som internationell makroekonom, särskilt inom områdena penningteori och penningpolitik, internationell handel och allmän jämviktsteori. Det ni!

Foto: Exray Cecilia Österberg

 

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning