Annons
Annons


Vimmelprinsessan ger eko över världen

Eller kanske inte riktigt över hela världen, men väl i hela Sverige! Lite glad blir jag allt när jag ser att min lilla blogg ger så stort eko i kvällstidningarna! Både Expressens bilaga Fredag och Aftonbladets Klick har ”lånat” min nyhet om Martin E-Types nya kärlek. Så visst är det kul när stora redaktioner på hur många nöjesreportrar som helst kikar in här på  Vimmelprinsessan för att hitta lite goda nyheter!

De skriver dock snällt båda två att det har läst om herr Erikssons nya flickvän här på Vimmelprinsessan så allt är enligt god sed, när man anger källan som dom gjort.

Jag och Martin vid bryggan nere i hamnen i Ålsten, Bromma.

Jag och Martin vid bryggan nere i hamnen i Ålsten, Bromma.

OCH… Trummvirvel – bara för att det är jul och för att jag blir så glad när min lilla prinsessa här uppmärksammas kommer jag bjuda på ännu ett superhett och splirrans nytt kärlekspar redan i morgon!! En av våra mest färgstarka tjejer har hittat kärleken och jag fick mig en härlig pratstund med både henne och killen… Men mer om detta i morgon!

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning