Annons


Annons


Alex Schulman, Bert Karlsson och Josefin Crafoord i veckans mesta snackis


Jag vet.. det börjar bli lite smått tjatigt men av någon anledning är intresset på tisselfronten enormt vad det gäller Wahlgren-Bagge-paret och det dom har för sig. Fråga mig inte varför men veckans största snackis är fortfarande detaljer och åsikter kring Niclas och Lailas bröllop och nu också om deras förehavanden på smekmånaden i Aruba. Vi tar det hela lite kort.

Annons
I vattenbrynet på paradisön Aruba frodas kärleken mellan makarna Wahlgren-Bagge-Wahlgren.

I vattenbrynet på paradisön Aruba frodas kärleken mellan makarna Wahlgren-Bagge-Wahlgren.

Min gamla kollega och vän Alex Schulman verkar sucka enorm mycket över hela Niclas/Laila-grejen och rapporterar nu – vilket jag ändå tyckte var lite kul – om att Niclas har en tatuering på axeln som – håll i er nu – föreställer en val OCH en gren. Ha, ha! Det är ju faktiskt hur kul som helst! Blir det en likadan ”gadd” för frugan Laila mån tro? Här myser paret i vågorna på Aruba där dom har sin smekmånad.

Många är det som i det närmaste förfasas över detta toksponsrade bröllopsjippo MEN INTE ALLA!! Bert Karlsson och Josefin Crafoord är två som tvärtom tycker paret gör helrätt och kör ”all in” som dom själva uttrycker det.
– Dom är ju lite så på något sätt och det är nästan lite coolt när dom kör stenhårt hela vägen på den här sponsringsgrejen, säger Josefin Crafoord och Bert håller med.

– Jag är sponsrad av allt möjligt och tycker det är en del av hela nöjesvärlden! Det är ju showbiz och bara smart av dom tycker jag. Annars går ju pengarna bara till företagarna ändå.

Ostkaka och pepparstek är några av alla produkter som Bert Karlsson är sponsrad av.

Ostkaka och pepparstek är några av alla produkter som Bert Karlsson är sponsrad av.

Josefin Crafoord tycker Laila och Niclas gör helt rätt som kör "all in" på hela sponsringsgrejen.

Josefin Crafoord tycker Laila och Niclas gör helt rätt som kör "all in" på hela sponsringsgrejen.

Senaste snackisen rör nu deras bröllopsresa till Aruba som, enligt Alex Schulman, mycket troligt är sponsrad av Ving då Niclas Wahlgren nyligen var just där för ett reseinslag till sitt reseprogram för ”Förkväll”. Laila Bagge bloggar tydligen om resan också med länkar till Vingresor… Vad tycker ni? Betala själva och bli fattiga som kyrkråttor eller ta det man kan få och spara slantarna till husbygget?


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Alex Schulman, Bert Karlsson och Josefin Crafoord i veckans mesta snackis”

  1. Nu är det ju inga fattiga kyrkråttor det handlar om, Laila Bagge är väl god för ett par miljoner har jag för mig. Jag tycker nog de kan betala själva egentligen. Åh andra sidan är bolagen så villiga att sponsra deras bröllop varför inte tacka och ta emot? Fotografer och journalister har de ju iaf i hasorna så varför inte se till att nån tidning får ensamrätt, så resten inte blir så på? Ja, ett mynt har alltid två sidor som det heter.

  2. Aruba ar ju mest kant har i USA for ett fall av mord pa en ung flicka for ett antal ar sedan Nathalie Holloway har jag for mig hon hette…?? en sliskig ung hollandare var den som sag henne sist i livet… han har dock inte kunnat belaeggas med mord…. men alla i USA misstaenker honom starkt !!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar