Annons


Annons


Alicia Vikander, Eddie Razaz och Emma Wiklunds önskeklappar


Vi fortsätter! Vem kunde ana att den här supersnygga modellen älskar grisfötter på julbordet! Eller att tjejfavoritens drömjulklapp är en blomma….

Jag har frågat vidare lite vad dessa kändisar allra helst vill ha i sina julklappar.

Annons

Emma Wiklund, modell och entreprenör

Inga speciella julklappar med gärna grisfötter på julbordet om Emma får bestämma!

–       Just julklappar har jag inte tänkt på, har det jag behöver! Något fint som barnen gjort själva är ju alltid kul så klart! Men annars ser jag mest fram emot att få fira jul på exakt samma sätt som vi alltid gör. Nere i Småland hos mina föräldrar.

–       Ett måste på julbordet är faktiskt grisfötter. Ha, ha! Det hade du inte anat eller hur!


Eddie Razaz, tjejfavorit från Idol

Sötnosen och sångaren Eddie Razaz förvånar med sin blomstrande julklappsönskan!

–       Jag vill ha massor av orkidéer! Det är sant! Jag blir oerhört inspirerad av just orkidéer och vill ha så många jag kan hemma runt mig jämt. Men det är ju lite i dyraste laget så det är bra att önska sig några.

Alicia Vikander, skådespelerska

Sötaste Alicia Vikander spenderar den mesta av sin tid borta i USA för tillfället och hemlängtan är stor. Särskilt nu i jul.

– Den bästa julklappen skulle vara att få veta att jag skulle få komma hem till Sverige och få fira jul med min familj. Varit så mycket resande till bland annat USA nu på sista tiden så en lugn, mysig jul hemma i Sverige med min familj står absolut överst på min önskelista.

(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar