Annons


Annons


Är vi lika?


Är vi lika tycker ni? Nja, inte så mycket ännu – vi är ju trots allt en ganska så ny liten familj. Vi får väl se om några år – då kanske jag står där bredvid Mikael med samma frisyr och min! Ha, ha!

Annons

la-familia-500x332

Familjen Roswall/Ekander på stranden på Maldiverna i vintras.
Lukas är ju såklart (som alltid) sin pappa upp i dagen..

På tisdag får ni träffa skådespelerskan Cathrine Deneuve – eller i alla fall se bilderna från röda mattan när jag träffade henne på Filmhuset. Otroligt vacker och parant kvinna kan jag säga. Och så har jag och Cia minglat med Linda Bengtzing och Stefan Sauk (för att nämna två av gästerna) på en ny Italiensk restaurang – bara för er!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Är vi lika?”

  1. Men MIa vart tog den gamla bilden pa Dig vaegen det var min favvo bild pa Dig ..doesnygg !! denna ar ok men den gamla var saaaa bra !! hade jag vetat att Du skulle ta bort den hade jag kopierat och sparat den bland mina favvo damer 🙂 🙂

  2. Mia, jag håller med Martin. Den förra bilden på Dig i den svarta klänningen var mycket bättre. I den här lilla vita tycker jag inte att Du kommer riktigt till Din rätt. IMO

    1. Ha, ha! Ni är så söta du och Martin! Jag vet faktiskt inte varför dom bytt bild men vi har tagit massor av fina bilder och den ska bytas lite då och då så att det blir levande – och nu när det är vår kanske det är fint med en lite ljusare bild! Men jag helammade lillen när den togs så det är ganska så mycket ”kurvor” ser jag nu… Blir nog en ny bild snart så ni får stå ut med den här så länge!

      Hälsning från soligt Teneriffa!

  3. Ni är en så söt liten familj och speciellt lille Lukas, tänk vilken berest liten man han är! MVH Lina

    1. Tack!! Och nu är vi på soliga Teneriffa med min mamma! Hon fick följa med som mormor – vilket ju är den bästa barnvakt man kan ha till lillen! Jag är här på resjobb (inte helt fel jobb man har ibland!) och njuter verkligen av att få se lite härliga färger och solsken! Men det är inte helt lätt med lillen om är så van vid sina rutiner hemma, men vi tar det lugnt och myser lite i skuggan och har det skönt.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar