Annons


Annons


Årets mesta snackisar plats tre


Årets mesta snackisar! Vad säger ni om det! Så här i års-nedräknings-tider går det ju nästan inte att undvika att få feling just för dessa årslistor! Men jag förstår att ni har mycket att stå i, och själv måste jag säga att det känns som att bebben är redo att se dagsljus… Så jag blir inte allt för långrandig här vid datorn.

Annons

Men just Årets mesta snackisar – nej, det kan är bara för kul att skriva för att undvika! Här kommer dom:

Kändisarna det snackats ALLRA MEST om på röda mattan under 2011 – och nu ser jag att plats ett, som jag började med naturligtvis hamnar sist av inläggen OM ni läser detta inlägg först. Så därför klistrade jag in ingresstexten från min första inlägg – med första platsen på lilla listan – här ovan igen.

Tredje plats
Måns Herngren och Kajsa Bergqvist – plus Kristina
Det har tisslats om att brytningen mellan Måns och Kajsa just berodde på att Kajsa ”förvandlats” från hetero till lesbisk. Eller bi eller vad det nu kan vara. Jag tror jag skrev om ryktet redan i våras men ändå var det ingen som bekräftade det hela ordentligt så allting stannade vid just tissel och tassel.

Tills för en vecka sedan…. trummvirvel – DÅ poserar pratskygga Kajsa Bergqvist plötsligt på gay-tidningen QX framsida bredvis en snygg brunett. Som visade sig vara Kajsas nya kärlek Kristina. Så kan det gå! Och nu visste snacket inga gränser och jag kan lugnt säga att det är just detta som det har babblats om allra mest på röda mattan så här precis innan nyår. Och så kungen så klart. Kungen och hans skandaler får ALLTID en liten egen plats när det snackas bakom röda repen!

Nepp, kärleken höll inte. I alla fall inte från Kajsas sida. Men jag spår lite amatörmässigt i min astrokula för nästa år att det snart, snart är en ny kvinna vid Måns sida. Han är ju GALET härlig och säkert hett villebråd där ute på singelmarknaden! Duktig på att laga mat, rolig, snygg och sportig! Full pott!

Själv höll jag på att sätta i halssen när jag gick förbi tidningshyllan och såg det här omslaget på tidningen QX där Kajsa förälskat poserar – OCH berättar – bredvid sin nya kärlek Kristina.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar