Annons


Annons


Årets mesta snackisar plats två


SOM det snackades om denna korta romans som hipps happs gick i stöpet. Sådant händer ju även den bäste MEN i Agnetas fall är det just att det händer på varenda löpsedel i landet som gör det hela lite speciellt. Och, absolut, nu är det många som säger att liiite får hon skylla sig själv när hon nu alltid går ut och öppet berättar hur kär och lycklig hon är. Att hon äntligen träffat rätt. Och själv kan jag väl hålla med om att just henne och Peters kärleksord till varandra PÅ FACEBOOK på alla hjärtans dag var liiiite väl.. Själv hade jag nog hellre tagit den konversationen mera privat via sms eller mail med min kära. Särskilt om man vet att romansen redan är väldigt uppmärksammad.

Annons

Andra platsen
Agneta Sjödin och Big Brother-Peters intensiva men korta romans

Så kärt så kärt. Hela Sverige följde parets kärlek till varandra, bland annat på Facebook på alla hjärtans dag då kärleksorden inte hade något slut paret emellan.

Jag intervjuade Agneta för en månadstidning om livet och hur stark hon ändå är och om just den här ändelsen var hon förvånansvärt öppen och sa bland annat så här:

–       Jag blev faktiskt helt chockad över den uppmärksamhet allting fick. Maja ringde en dag och sa att mamma, gå inte ner till centrum idag. Du är på varenda löpsedel. Det var inte roligt, att höra hur upprörd min dotter var över detta. Hon är ju ganska så van och med mig som mamma och Niklas (Strömstedt) som pappa är det inget konstigt att hennes föräldrar är i rampljuset. Men det här.. Nej, det här vart bara för mycket.

Även om Agnetas romans med Peter Svensson bara var några månader lång är det uppbrottet från den som sårat henne mest när det kommer till kärleksrelationer. Något hon själv tycker är lite underligt.

–       Jag har ju varit gift, skilt mig, fått barn och haft flera längre relationer, men ändå var det nu det gjorde som ondast. Jag trodde så starkt på oss, det kändes så otroligt rätt och just därför tog jag det så hårt när det tog slut. Nu är jag oerhört tacksam över att ha kommit igenom det, att jag har fått ny energi och glädje i livet. Men det var riktigt tufft. Jag kunde inte ens skriva. Kände ingenting utom att det gjorde ont.

Men Agneta kom igenom smärtan och är nu både snyggare och starkare än någonsin! Och DET tycker jag är en riktigt härlig grej! Det skålar vi för!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar