Annons


Annons


Bakom kulisserna med Pernilla Wahlgren


Heldagsplåtning med Pernilla Wahlgren i går – mycket roligt och fint måste jag säga! Pernilla är verkligen ett fullblodsproffs och det är minst sagt skillnad på att jobba med henne och någon mer ”ny” stjärna. Det är ju inte för inte som Pernilla och Carola varit med ”i branschen” sedan 80-talet – tycker nog att man kan säga att dessa två sångerskor var våra enda riktiga superstars när jag växte upp (är född 74). Jag frågade Pernilla bland annat om detta, hur hon tror det har påverkat henne att bli så känd så ung, bland så få kändisar?

Annons

– Jag var väldigt splittrad kring det hela, ville ju självklart ha fullt framför scenen men när jag sen var klar med framträdandet och gick av scenen ville jag bara bli osynlig och få vara ifred. Vilket självklart var en omöjlig kombination! Vart jag än gick tittade folk och mötte jag en skolklass eller ett gäng ungdomar tänkte jag bara ”å nej,,,,” och sänkte blicken. Vi var ju så få kändisar på den tiden, fanns inga dokusåpakändisar eller Idol-profiler, så det var liksom jag, Carola och Lena Philipsson som ”slogs” om löpsedlarna. Ett tag var jag på löpet varenda vecka och AVSKYDDE skvallerpressen. Så pass mycket att jag inte ens ville gå på fester och premiärer för att slippa se dom.

Full fart i sminket! Svägerskan Jessica Wahlgren fixar och piffar, jag intervjuar och Pernilla är som alltid solskensglad och busig!

Helt fantastiskt fina klänningar från svenska designern Valerie Aflalo.

Men givetvis är Pernilla också ödmjukt medveten om att hennes framgångar, kändisskap och namn också öppnar många dörrar och ger henne fina förmåner.

– Jag har ju valt det här livet och trivs nästan precis hela tiden väldigt bra! Självklart får jag ofta lite specialbehandling när jag säger mitt namn vid bokningar och annat. Det ska jag inte sticka under stol med.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar