Annons


Annons


Bathina Philipson sjöng på Noppes fest


Under Noppe Lewenhaupts årliga sommarfest på Café Opera uppträdde inte bara Nanne Grönvall och Jan Johansen, utan även Bathina Philipson smällde av ett uppträdande. Superhärligt! Och så fina bilder! Men detta var inte första gången. Bathina gillar att sjunga, och under hennes 30-årsfest hade hon i smyg satt en egen text till schlagerdängan ”La Dolce Vita” och framförde sin kärlekssång till maken Aje.

Annons

nopp1

nopp2

 

Gästerna under festen var på strålande humör och jag kan inte hålla mig från att visa er denna fina bild! Grete Qviberg var ju tidigare gift med Bathinas nuvarande make. Men något agg tycks inte finnas!

noppe3

 

Bilder: Cecilia Österberg

 


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Bathina Philipson sjöng på Noppes fest”

  1. Jag tycker att Grete som har så mycket färg i ansiktet och är så vacker skall lägga in färg, röd brunt i håret. Det skulle ge en fin värme till hennes ansikte i stället för det grå vita hon har idag. Det blir så kallt!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar