Annons


Annons


Bilder från Guldbaggen


Igår var det dags för vår svenska stora filmgala Guldbaggen. Såg ni den? Såg ni våra bilder från galan på vår instagramsida? Följ oss på svenskdamtidning på instagram!

Men nu över till gästerna. Varför vågar många svenskar inte riktigt klä upp sig? Många var väldigt nedklädda denna stora kväll, och därför tänkte jag hylla alla som firar festen med lite roliga kläder.

Annons

 

KVÄLLENS COOLASTE KLÄNNING

Coolaste klänningen satt på Malin Arvidsson som spelar mot David Hellenius i filmen ”Micke & Veronica”. Vad tycker ni om modevalet?

guld8

Visst var Malin häftigt klädd?

 

guld10

Arja Saijonmaa är alltid klassiskt divigt vacker!

 

KVÄLLENS BÄSTA SKOR

Guldbaggens mest förvånande skoval satt på Lena Endre. Men visst passar hon i sina snygga platåsandaler?

guld5

Martin Wickström och Lena Endre – och platåpjucksen!

guld9

Närbild på de snygga skorna!

 

ROLIGASTE VÄSKAN

Ruben Östlund – och katten! Rubens sällskap Fanni Metelius, som spelar i filmen Turist, bar på en speciell väska, eller vad säger ni om kissen?

guld3

 

guld7

Hurra! Anita Wall fick sin livs första Guldbagge, och en puss från Lars Lind.

 

SNYGGASTE MATCHNINGEN

Kanske världens coolaste norrman Kristofer Hivju anlände med häftiga frun Gry, och visst matchade paret varandra snyggt. Hans skägg, hennes går och hennes klänning passar perfekt ihop! Och superkul att norska Gry klädde upp sig i både glitter och litet släp!

guld6

Norges kändisar vet i varje fall att det ska kläs upp när det vankas gala. Världens coolaste norrman Kristofer Hivju kom med supersnygga och häftiga frun Gry.

 

 

Bilder: Stella, All Over Press, IBL


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

12 kommentarer till “Bilder från Guldbaggen”

 1. Herregud vilken klädsel Lena Endre har. Så ser jag ut när jag är hemma och städar och absolut inte väntar ngt besök!

 2. Haha Solstrålen, det var också min tanke när jag såg Lena E 🙂
  Ursnygg kvinna, men kläderna – spelar ingen roll från vilken designer de kom, de var minst sagt – spektakulära och märkliga för en sk gala.
  Kanske är Lena E en liten bohem och klär sig därefter, vem vet.
  Skorna ser sköna ut men passar nog bättre på stranden eller på en sommarhet gata, en uteservering t ex.

 3. #1 och 2# Jag tycker Lena Endres klänning var cool och trendig, skorna däremot lite… malplacerade vintertid på en gala.

 4. Oj så vacker hon är, Anita Wall! En kvinna med stil, roligt att hon tog ut svängarna lite med den underbara Pucci klänningen som klädde henne fantastiskt.

 5. Nej, inte är den festlig precis Lena Endres klänning, eller vad man ska kalla den. Och strandsandaler till. Men det gick väl bra ihop med gubbens luffarbyxor förstås.

 6. Hej. Lenas t-shirt passar inte riktigt på en sån fin fest. Varför har kvinnor idag så svårt att göra sig fina i håret, det ser ut som de är på väg till simmhallen. Titta på vår drottning Silvia som alltid är så fint klädd och har välvårdat hår! De kungliga är ett föredöme när det gäller smak och stil.

 7. jag har liknande skor som Lena Endre har på sig till galan fast jag har dem till stranden. Hon är i alla fall färgglad och ser lycklig ut.

 8. Anita Wall är inte bara den vassaste av aktörer; vid hennes ålder är hon dessutom den snyggaste, inte bara i något slags tantklass, utan i hela "konkurrensen".

 9. Var blev de vackra svenska, välklädda kvinnorna av. Nu verkar det som att damerna sätter på sig något från second hand och hoppas på att bli sedda. Jag tyckte att detta gällde även Anita Wall. Lena Endre kom väl direkt från solsemestern och blev sedd!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar