Annons


Annons


Blondinbella startar gymnasium…


Läser att bloggerskan Blondinbella, eller Isabella Löwengrip, som hon heter har fått en förfrågan från Stockholms Stad om att starta ett gymnasium. Ehhh…? What? Visst är Isabella sjukt duktig på det hon gör, det hon lyckats skapa vid så pass unga år är verkligen otroligt driftigt och bra. Men ett gymnasium? Kanske är jag ”en gammal gnällkärring” nu, men må så vara, men jag måste ändå säga att det som hänt Blondinbella INTE kan hända alla andra – bara för att dom går i hennes gymnasium. Det handlar om timing framför allt. Det var en perfekt tid för Blondinbella att födas på – bloggtidens begynnelse och väldigt få förunnat att få all den pr och media som Blondinbella fått. Men har hon haft så många andra yrken? Erfarenheter och studier? Jag vet inte, kanske är det så. Men jag får inte den känslan.

Annons

Som sagt, all heder åt Isabella, det som inte känns rätt är hela Stockholms Stad-grejen och att de tar in en så pass massmedial person till att starta ett gymnasium. Den mest seriösa plats där jag hoppas våra ungdomar lär sig så mycket som möjligt.

Isabella på nyinvigningen av restaurang Pontus härom kvällen.

Där har ni veckans första snackis! Vad tycker ni själva om hela grejen? Kul att läsa era tankar och funderingar!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Blondinbella startar gymnasium…”

 1. Du har alldeles rätt detta, Mia! Ett gymnasium.. Herregud, så fantastisk är hon väl ändå inte? Vad ska skolan heta i så fall? Dessa unga bloggerskor får alldeles för mycket medieutrymme! Sanslöst!
  Blondinbellagymansiet? Nja..

 2. Håller helt med dig, hur tänkte de där? Visst hon har skapat nåt men som sagt, rätt timing och uppbackning. Tycker överlag att alla dessa bloggar med utseendefixerade tjejer är ledsamt. År det verkligen rätt bild att ge våra ungdomar? Hela tiden denna strävan efter att vara känd och bli kändis. Det är viktigt att lyfta fram gamla hederliga yrken, alla kan inte vara kändisar då stannar Sverige. Vi måste ha folk som vill bli ingenjörer, läkare, sjuksköterskor och lärare osv. Nu tror ni säkert att jag är en gammal tant men jag är en högst normal 40+-are.

 3. Eftersom ungdomar är så lättpåverkade kanske deras studiemotivation höjs om de har I. Löwengrips namn att luta sig mot, och då är det ju inte helt fel. Ska Isabella verka i bakgrunden med sitt namn, eller får hon en mer aktiv del i hela verksamheten? Om det gäller det senare, kanske hon inte är den rätta att styra en såpass stor verksamhet som en skola faktiskt är. Men, men…allt som höjer studiemotivationen gillar jag!

 4. Blondinbella skall inte starta något gymnasium! Det skall däremot Stockholms stad!
  … och Stockholms stad har frågat om Blondinbella vill vara med som konsult. Det är viss skillnad.

 5. Pinsamt, tjejen har väl inte ens högskolekompetens. Hon kan aldrig få anställning som lärare, det finns behörighetskrav för det. Men staden försöker säkert stärka sitt varumärke så här för konkurrensen från friskolorna är stor.
  En skola i världsklass! (Stockholms stads slogan, rätt skrattretande.)

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar