Annons


Annons


Bonden Pär-Ola veckans största snackis


Pär-Ola, Pär-Ola… Det är sällan någon lyckas skapa så mycket snack och så många åsikter runt sig på så kort tid som denne hästbonde gjort på sista tiden. Faktiskt tillägnades ett helt vimmel (ja, mellan foto och intervjuer givetvis!) härom kvällen endast åt att babbla i munnen på varandra om hans olika förehavanden med kvinnor. Det började med att det kom fram att bonden gjort två tjejer gravida SAMMA ÅR. dels den han levde med och dels sin älskarinna. Inte så bra… Så samma år föds två söner till herr Nyström. Helt ovetandes om varandra. Och enligt Pär-Ola var han också ovetandes om detta. Han här ännu inte träffat den av sönerna som föddes utanför äktenskapet vilket jag personligen tycker är det allra knasigaste i hela soppan. Varför träffar man inte sitt barn? Hur det nu än gått till tycker jag man borde ta ett vuxet ansvar som förälder och se till att barnet vet att han har en pappa. En pappa som skall finnas där. Som man bäddar får man ligga.

Annons

SEN… STOR trummvirvel här. Sen kommer det nu fram att karln också haft en relation -ja till och med varit sambo – med en tjej hela 18 år yngre än honom själv. Inget som skulle vara så där oerhört konstigt om han nu var, säg 75 år eller något sådant men han var 35 och tjejen, Emma, var 16!!! 16 år!

Och här var vi bland kollegorna som är hästtjejer helt överens om att det ”vidriga” (sorry Pär-Ola) i det hela faktiskt inte är själva åldersskillnaden utan den beroendeställning som faktiskt uppstår mellan ridelev och tränare. Gud, jag minns att jag tyckte ägaren av det stall i Bromma där jag reda var rena rama guden. Skulle säkert gjort nästan vad som för att få honom att ropa ut mitt namn först när vi skulle välja häst till dagens ridlektion. Det är DET som får många av oss att reagera så starkt. Där kommer Emma med sin häst och skall få sin livs önskan uppfylld – att få tränas av duktiga Pär-Ola. Och vipps så flyttar både Emma och hösten in på gården. Emma till tränarens säng… Nja, inte helt ok om ni frågar mig.

Inte min favorit längre och VERKLIGEN veckans stora snackis ute i vimlet!


(1)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

7 kommentarer till “Bonden Pär-Ola veckans största snackis”

  1. Look a like!

    Jag tycker Pär-Ola är lik Simon Jordan, f.d ägare till Crystal Palace!
    Samma slemmiga stil, samma back slick frilla med taskig blondering.

  2. Man kan verkligen undra om den här personen har ”alla hästarna hemma”. Dessutom undrar man om någon av de två blondinerna fastnade på kroken.

  3. Men denna gosse,Pär Ola gjorde att jag inte tittade på bönderna i år.Vilken typ.Fyra ungar på byn och inte betala för dom!
    Den första intervjun,han frågade en tjj,har du prövat att göra barn.Insåg jag,vilken karl det var.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar