Annons


Annons


Camilla Henemark är veckans snackis


Hur mycket fick hon egentligen betalt? Japp, det är exakt det som det pratats allra mest om i skvallerhörnan den gångna veckan. Och jag kan avslöja summan. Den var på 200.000 riksdaler. Tyvärr inte i mynt med kungen på utan i sedlar, förmodar jag! Och visst, det är mycket pengar men oj, oj som Expressen har mjölkat ur den allra, allra sista droppen ord från denna intervju. Skulle vara kul att veta hur många lösnummer de sålt på alla löpsedlar med Camilla och hennes prata-ut-texter. Är nog minst sagt en hel del. Och Camilla?

Annons

Veckans snackis

Ja, Camilla skrattar nog hela vägen till banken!

Men jag förstår henne i och för sig. Ett, hon har inga pengar, ingen karriär och ingen familj. Och då menar jag att hon VERKLIGEN inte har några pengar. Och så när då kungen inte ens går ut och dementerar eller säger att ryktena och det som står i boken är osanning – utan han säger att ”nu vänder vi blad” och bla, bla bla. Ja, då känner ju Camilla att det är lika med att säga att visst, det har hänt, vi hade en affär men nu vänder vi till ett nytt blad och låter det gamla ligga kvar bakom oss. Men om HAN av alla, inte ens förnekar det hela då kan väl hon få berätta sin sida av storyn. Så säger hon att hon kände och jag tycker faktiskt det är ganska förståeligt. Med det menar jag på inget sätt att det hon gjort – eller det hon och kungen gjort – är förståeligt. Inte alls. Men det här med att hon berättar sin sida av det hela och ser till att casha in lite på det – DET kan jag förstå.

Om det här är 200.000 vet jag icke. Men att det var den summan som fick La Camilla att börja prata, det vet jag!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

12 kommentarer till “Camilla Henemark är veckans snackis”

 1. Ja, för sjutton – hon är väl inte mer än mänsklig. Och innan alla moraltanter/farbröder nu börjar predika att hon är såååå förfärlig som gick ut med detta, ska vi inte glömma att det krävs två för att dansa tango. Om den ena tangopartnern vänder blad och har sitt på det torra kan väl den andra partnern i alla fall få berätta sin version av det hela. Och var nu riktigt ärliga, ni därute i stugorna – skulle inte ni ha gjort detsamma?

 2. Ja men hon ar val inte den forsta kill and tell story. Personligen sa tycker jag att vad Kungen gjorde ar hans privatliv, men att han umgicks med kriminella om de nu stammer kan man tycka ar oerhort dalig foredome. Men att Camilla skulle vara Kungens typ av kvinna ? jag ar forvanade sma chockade . De var val inte mkt pengar hon fick for en sadan story ”skandal”.. Jag tror oxa att Drottning visste om allt redan innan de kom ut.

 3. Gotta love you Mia Roswall, håller helt med dig! Och jag hoppas Camilla landar mjukt till slut. Och någorlunda ekonomiskt på fötter.

 4. Klart Camilla ska ha betalt för att tala ut. Självklart.

  Man kan ta sig en funderare över svenska män i maktens yppersta elit, över deras kvinnosyn. Nör tjejer passerat 30 är de passé och det är dags att vända blad.

 5. Camilla er jo ikke utro. Så hun kan vel fortælle alt det hun har lyst til så længe det er sandt.

  Det er kongen som har været utro.

  Og uanset om Camilla ”sladrer” eller ej så ændrer det jo ikke på at kongen har været utro.

 6. Camilla behöver pengar. Hon har varit hemlös efter att ha knarkat och festat upp ett arv efter sin far. Hon blev sparkad från bandet Army of Lovers pga att hennes drogproblem redan då blev ett problem. Hon har mentala problem, går på medicin och har en psykiatrisk diagnos. Missbruk har hon fortfarande problem med.

  Det är schizzigt att först ha en hemlig affär, och sen gå ut med det i pressen!? Hon säger en sak ena stunden för att i sekunden efter säga precis motsatsen..säger att hon ”respekterar” hit och dit och att ”vissa saker är privata” men sen lämnar hon ut saker ändå.

  Verkar ju som att det var hennes plan från början, att utnyttja det (om det hela ens stämmer)? Å andra sidan har hon ju varit väldigt tillgänglig, milt sagt, med alla och envar. Hon ”har varit med hela stan” som man säger.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar