Annons


Annons


Carola i veckans snackis


Jo, men då var det då det här om sångerskorna Carola, Sahlene och Sibel. Det som blev min lilla ”veckosnackis” sist. Det var på den fina vårbalen på Marstrand som det av en händelse kom sig att vi kom in på att prata om hur våra kändisar egentligen tjänar till sitt uppehälle. En mycket rolig, tänkvärd och lite udda diskussion som, tror det eller ej,  engagerade nästan hela bordet innan den tog slut! Jag är egenföretagare och måste fakturera ganska så mycket för att kunna ta ut en hyffsad lön. En hög lön ligger dessvärre långt borta i drömmarnas värld för det ska sägas att jäklarns vad man måste ligga i och skriva, skriva och skriva för att kunna fakturera så att det i slutändan finns något att ta ut som en liten lön.

Annons

Frågan som kom upp var då huruvida våra kändisar drar in slantar och kan ta ut en lön. Vad sjutton tjänar dom pengarna på? Och så kom Carola upp som ett exempel. Ingen – faktiskt inte en enda – av alla vid middagsbordet hade någonsin köpt något av sångerskan. Och kände inte heller någon som hade det. ”Främling”-skivan när det begav sig, men det är ju några år sedan nu. Så förutom julkonserter och några företagsgig – vad är det hon tjänar sina miljoner på?

Jättevilla med sjötomt, lyxbilar, resor och en Harley Davidsson. Det är inte ett billigt liv vi talar om för stjärnan Carola.

Jättevilla med sjötomt, lyxbilar, resor och en Harley Davidsson. Det är inte ett billigt liv vi talar om för stjärnan Carola.

Nu vet jag att våra stora artister drar in en hel del på just företagsgig – Charlotte Perrelli ligger i topp – men ändå.. Det måste vara en hel del företagsgig på schemat när jag inte tror att skivförsäljningen är någon stor kassako…


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar