Annons


Annons


Celebert filmstjärnebesök på röda mattan!


I går kväll var det verkligen celebert filmstjärnebesök på röda mattan utanför Rigoletto. Godingen (jo, jag tycker faktiskt verkligen att han är både cool, lite sådär charmigt snygg och en riktig goding!) Vince Vaughn var på besök med Malin Åkerman för att dra lite extra pr till deras nya film ”Trubbel i paradiset”. Och det fick dom kan jag ju intyga. Herre gud vilket pressuppdåd! Minst 30 fotografer, filmteam och en hel armé reportrar hängde vid de röda repen för att bevaka spektaklet.

Annons

Det roliga var att jag själv höll mig lite längre ner, en bit inne i foajén med kollegan Hans Shimoda-är lättare att ta namn där – och när hetsen lagt sig, Vince och Malin poserat klart, hamnde jag av någon anledning bredvid just Malin och Vince och passar givetvis på att prata en liten sväng med Malin (kommer i ett inlägg snart). Då tar Vince mitt block och säger bestämt (med ett stort leende) att nu ska han intervjua mig. Ehhh… Ok? Tyvärr han vi inte med någon rolig intervju då de tröttsamma pressmänniskorna slet i honom från alla håll.. Men han var supertrevlig, tyckte att jag var lik Malin (?) och så den vanliga meningen om hur trevligt det är i stockholm och att alla tjejer är så snygga här.
Så nu har jag träffat Vince Vaughn!

Om vi haft lite mera tid bara hade vi nog fått till en riktigt bra intervju - jag och Vince!

Om vi haft lite mera tid bara hade vi nog fått till en riktigt bra intervju - jag och Vince!

Jag kunde bara inte sluta tänka på att han varit tillsammans med Jennifer Aniston..


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar