Annons


Annons


Chris och Sofia är veckans snackisar


Det var inte bara kungligt fint dop i går inte. Nepp, det var biopremiär också! Även om den tillställningen kändes lite ”klen” i jämförelse med allt pompa och ståt kring sötaste lilla Estelle. Men vi vanliga dödliga måste ju också få mingla så det blev röda mattan för min – och en hel drös filmsugna kändisars – del.

Annons

Och där mina vänner var kvällens absolut största snackis Madeleines Chris och Carl Philips Sofia. Dels att dom kom tillsammans till dopet men mest hur söt Sofia var och, faktiskt, hur tråkig Chris såg ut. Som en gäst uttryckte det:
– Det är ju inget party han kommer till utan ett kungligt dop, då är det väl på sin plats med en rakning.

En annan påpekade också att det är första gången han visar upp sig med kungafamiljen och då kanske en klippning och rakning hade varit en bra tanke…

Jag håller faktiskt med – visst är det lite trendigt med någon dags skäggstubb MEN det är kungligt dop!! Personligen hade jag bett min man att ta fram hyveln och raka sig.

De kom tillsammans, prins Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist och prinsessan Madeleines pojkvän Chris O’Neill. Sofia är klädd i en puderrosa outfit med cremefärgad koaff och uppsatt lockigt hår.

Nja Chris, renrakat hade varit snyggare.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

42 kommentarer till “Chris och Sofia är veckans snackisar”

 1. Hur onödigt att kritisera Chris O’Neill för hans skägg. Hans beteende under dopet var faktiskt mycket lämpligt, men det var pinsamt att bevittna attityd Sofia Hellqvist.
  Under hela direktsändningen och i varje bild, hon är sugen på uppmärksamhet av kameror och inte är intresserad av något annat, varken tillfället eller omgivningen, eller andra människor.
  Det stod klart att se att hon vill bara uppmärksamhet och status för en kändis. Ganska obehagligt att titta på.

 2. Varför ska inte Chris få ha skägg. Om jag inte missminner mig har ju Phillipe av Belgien det, liksom Haakon och Guillaume av Luxemburg. Tycker att Chris dock alltid ser så sömning och frånvarande ut men jag känner ju inte honom. Sofia höll lite väl hög profil, jag håller med, men hon är kanske så spudlande som person.

 3. Jag håller faktiskt med dig Andres, okej skäggstubb är inte min förtjusning om det inte är ”två-dagars” och detta var nog lite mer…
  Men Sofia – snälla nån, här kan man snacka om mediakåt…undrar om hon ens tänkte på varför hon var där egentligen? Dvs dopet av lilla Estelle! Madde tillhör inte heller mina favoriter, men jag förstår att hon har svårt att förstå sin bror som väljer billiga Sofia efter en sådan pärla som Emma.

 4. #1
  Var du i kyrkan och såg hennes attityd. Jag tittade på tv och såg henne och Chris två gånger i några sekunder, när dom kom och när dom gick. Vad var attityden du pratar om. Ska du kritisera så håll dej åtminstone till fakta. Jag tror nog också att det var fotograferna själva som valde vilka dom skulle fota. Varför inte en snygg tjej, det har jag fullt förståelse för.

 5. Chris ar en välutbildad man och ingen modell, så låt bli att kritisera hans utseende. SH har däremot stor erfarenhet i den branschen, därför vet hon hur man poserar framför kameran.

 6. Män som har skägg ska alltså raka sej om de råkar bli bjudna till kungligt dop???????????!!!!!!!!!!!!

 7. Chris O´Neill är en mycket stilig maskulin man, vadå skäggstubb både Haakon och Daniels pappa hade skäggstubb.
  Sofia gör inget trevligt intryck med påklistrat leende hela tiden, det är inte första gången hon härmar Viktorias klädvalsfärg, minst fjärde gången, vad håller hon på med?? Obehagligt.

 8. Ja, åter igen en massa kritiska kommentarer om Chris och Sofia. Jag tycker Sofia försökte vara så neutral som möjligt liksom Chris, dom är människor. Vår kung har verkligen tagit till sig båda två och låtit dom gå på dopet. Vi måste någon gång glädjas åt vad som händer, allt är inte pest. Människor som läser dessa sidor måste tycka vi svenskar bara gnäller. Vi i Sverige borde gläödjas mer åt andra människors lycka.

 9. Tänk så konstigt det är och hur människor uppfattar olika skulle Sofia se sur ut eller, hon kan allt föra sig men åtminstone jag ska nog vara tyst. Den svenska avundsjukan är otäck men vida känd i världen.

 10. Att såga välutbildad pojkvän som Chris men hylla en
  en outbildad dokusåpastjärna som SH är verkligen dubbelmoral om något. Tydligen är utsidan mer värd än insidan i Svensk Damtidnings värld…. Har bra mycket större tilltro till Madeleines val av partners än vad jag har ac C-P’s. Hade Madeleine själv fått välja så är jag övertygad om att hon idag hade varit lyckligt gift med Jonas, men det satte felfria kungen stop för och därmed så försvann hon från landet…väldigt synd.

 11. Det ser inte ut som skäggstubb, utan snarare som om Chris sparar till skägg. Det är väl hans val. Han måste ha fått brått att slänga sig på ett plan med en så sen inbjudan. Sofia kunde väl ha börjat tjata på kungen om inbjudan lite tidigare så att det inte blev så tajt om tiden.

  För övrigt undrar jag om det är så att Carl Philip redan har friat till Sofia, och att det är därför som hon kunnat driva igenom en inbjudan till dopet.

 12. #11 M. Du har så rätt i det du säger. Jag tror också att Madeleine skulle ha varit gift med Jonas om inte den ” perfekta ” kungen satt stopp för det. Han är inte den rätta att dömma andra.
  Det skulle vara trevligt om SH hade kunnat klippa bort sitt hemska smil åtminstone på ett dop. Hon gör allt för att få uppmärksamhet.

 13. Nu får ni faktiskt ta och ger ! Detta har gått för långt.
  Tror att ni kärringar hetsar varandra som barnrumpor.
  Om Eva skriver så så måste Maj skriva något ännu värre.
  varför är det fel att le, eller är det bara fel när Sofia gör det.
  Hon är inte mer media kåt än någon annan.
  Hur skulle Sofia kunna framhäva sig själv bland flera hundra gäster?
  Media finns , tar bilder, filmar, samt väljer vilka bilder som ska publiceras.
  Folk vill se bilder av Chris och Sofia när de nu blev bjudna.
  Eller skulle man bara ha haft bilder på kyrkvaktmästaren eller en av killarna i hedersvakten?
  Skriv till SVD eller Aftonbladet och fråga hur dom väljer ut bilder.

  Om ni avskyr kungahuset varför skriva här överhuvud taget.

  Att vuxna människor kan bli så hemska trodde jag inte var möjligt.
  Städa framför din egen dör innan du påpekar att andra inte har städat.

  MAN SKA BEHANDLA MÄNNISKOR PÅ SAMMA SÄTT SOM MAN SJÄLV VILL BEHANDLAD.

  tänk om man publicerad en bild på någon av er och skrev som rubrik Årets häxa gör allt för att synas och höras specialitet mobbning. ni skulle dö av skam.

  Lämna Sofia ifred hon har inte gjort någon av er något ont.

 14. Ursäkta nr 11 # tror du att Madeleine ville ha kvar herr Bergström efter att ha stått med byxorna nere inför hela svenska folket ?
  Jag tror fröken SH var mkt nervös, inte lätt att veta att hela svenska folket kommer vrida o vända på henne oavsett vad hon gör och hurhon klär sig. Ge henne en chans för guds skull!
  Beträffande Chris såg jag månfa med skägg, tex Ulf A som borde vara rutinerad!

 15. Ni är inte kloka HUR kan ni bara kritisera Sofia hela tiden? Sofia vet hur man ska vända sig när det är fotografer i närheten det har varken Chris eller kungen lärt sig. Chris ser ut som en riktig alkis fylle svullen,(eller var det drag i näsan).Var det ingen som såg hur Madeleine svängde och bar sig åt, vilken tur att inte hon fick bli fadder.

 16. Varför ”smilar” Sofia upp sig så fort en fotograf är i närheten? Har hon radar som signalerar – eller är det så krasst att hon ständigt är fokuserad på att hålla koll på var det finns fotografer så att hon kan visa upp sitt ”foto- leende”.

 17. # 1 Andres:
  Hvordan i huleste vet du at hun ikke var interessert? Er du synsk?
  Det er ubehagelig å lese din latterliggjøring og mobbing av Sofia.
  Jeg så hele sendingen – og har ikke kunnt tolke inn noe av det du påstår – så din beskrivelse er vel typisk for de ikke som ønsker eller ikke er i stand til å være saklig m h t Sofia. En slags misunnelse – og kanskje til og med irritasjon for at kongen/Victoria inviterte hele sin familie (samboere er familie i våre dager – hvis du ikke har oppdaget det). I SVT-sendingen uttalte et par av kongeekspertene og en journalist – som var gjest hos Ebba von Sydow – også på samme måte. De var positiv til at Chris/Sofia var invitert, som de beskrev som familie i o m at de var samboere med CP og M. Så nå bør også tantene på SvD stikke fingeren i jorda og akseptere det samme. Det er på tide å akseptere fakta – og demed slutte å male fanden på veggen!

 18. Stillsam fråga: Är det någon av damerna här ovanför, som personligen varit i kyrkan eller som är närmare bekant med Carl-philips flickvän? Jag vänder mig alltså till de personer som urskillningslöst sågar denna unga kvinna, personer som tycker, vet och uttalar sig, mest bara för att käften ska gå? Det är anmärlningsvärt hur ni skriver om människor ni inte känner! Den flicka jag såg som hastigast i Slottskyrkan igår, förde sig med värdighet och inget annat.
  Jag undrar också om det är ”straffbart” att le och vara glad? Är det så? I så fall var det många i församlingen som borde veta hut. Men mest av allt borde alla bittra surtanter i de ovanstående inläggen se och lära av de som har tagit sedan dit de kommer, som t.ex Sofia.
  Vad någon har gjort i ungdomens dar, kan knappast vara så allvarligt att den ska klandras och bli felsökt resten av livet. Lite mer hyfs, om jag får be, den av er som är felfri rakt igenom av er kan ju ”kasta första stenen” !

 19. Jag tycker att både Sofia och Chris ska en honör för hur fina de är och hur diskrek de förde sig, båda passar mycket väl in i kungafamiljen. Så sträck på er Sofia och Chris.,

 20. Kontrasten mellan den vackra stiliga Sofia och hennes motsats den skäggige ovårdade gubben Chris..!
  Den kontrasten var verkligen obehaglig att se..!
  Money talks..in New Yersey..!
  Culture and style in Europe..!

 21. # 3 Eva:
  Fy!!!!!
  Alt det som du klandrer Sofia for må ha skjedd i ditt hode! Jeg fulgte SVT-sendingen fra ende til annen – og er enig med # 4 Pensionär.
  Blir du opphisset av at fotografene viste bilde av Chris og Sofia.
  Det gjorde fotografene helt rett i – det hadde jo stor nyhetsverdi for mediene og folket. I tillegg er det jo vesentlig at kongen nå viser og dermed understreker offentlig at disse er akseptert som en del av familien – og at dette nå peker fram mot forlovelse/bryllup. Dette er de kalde fakta. Er du motstander av fakta??? Alle normale mennesker er – slik det også helt sikkert var for Sofia. Hun var nervøs for sin første, store, offissielle fremtreden sammen med sin svigerfamilie. Fordi du ikke liker det, så behøver du ikke dikte opp en oppførsel Sofia ikke hadde – særlig når vi kun fikk et par glimt av henne i forbifarten. Det er utrolig hva du klarer å dikte inn i denne raske passeringen!!! Nei, din trakassering – er lett å se for de som ikke selv ønsker å trakkassere!! Skjerp deg!

 22. # 5 Maria:
  Mener du at fordi Chris er ”velutbildad man”, så må vi ikke kritisere hans utseende, slik du sier? Konsekvensen må være at siden Sofia har lite utdanning og kvinne, så kan hun ?

 23. Håller med Mia Rosvall. Det här är ett kungligt dop i Europa och inget garden party i USA. Tänk om Mr C:s mamma och hennes bästis Ivana Trump också dykt upp.

 24. #11 och 13
  Nej nu har ni blandat ihop begreppen!
  Har ni glömt hur Jonas betedde sig mot Prinsessan?
  Det är INTE Kungens fel att de inte är gifta idag!

 25. Fin dåp,vakkert barn,lykkelige foreldre,glade besteforeldre,tanter og onkel. Gjestene så trivelige ut, og presteskapet likeså. Anne

 26. Man har både i de här kommentarerna och på andra ställen kunnat läsa kritiken gällande Sofias klädsel. Den sablas ner å det förskräck-
  ligaste. Har ingen av er läst bedömningen den fått av verkliga mode-
  människor, där har det varit tummen upp för Sofia. Se och lär!!!
  Vad Chris beträffar liknar han både med och utan skägg den välkände Ernst-August om ni minns honom!?

 27. Denna svenska avundsjuka och framförallt missunsamhet!!!
  Var glad för någon annans lycka nån enda gång!
  Tack Monica #8 för dina kloka ord! Fler borde tycka som Du!!

 28. Visst ser Chris sunkig ut men även madelaine, vissa åldras inte fint! Se på Philips förra flickvän Emma, idag ser hon ut som Philips mamma. Sofia är ung och söt det räcker oftast för att få andra kvinnor rasande. Fortsätt LE sofia! det är bara osvenskt. Svenskar är snåla med leenden och vänkretsen runt Viktoria är jäkligt stöddiga och tror inte dem behöver le. Men Estelle, vilken cool liten trygg prinsessa. Så söt!!

 29. Chris O’Neill är stilig, värdig och snygg med eller utan skäggstubb, Prinsessan Madeleine kan vara stolt över sin sambo.

 30. Än en gång: Sluta upp med era korkade, avundsjuka,kommentarer om Sofia H. (skulle vara kul att se hur ni ”surkärringar” ser ut?) Tur kanske att kommentarerna inte visas med bild på var och en av Er.

  Hoppas att det snart blir förlovning och bröllop för Sofia och
  Carl-Philip.

  Önskar CP o SH ett långt och lyckligt liv tillsammans!!

 31. Ett par som passar tillsammans och den här damen vet hur hon ska gå tillväga. Jag tror dock inte att det är någon här på webben som är avundsjuk på Sofia Hellqvist. Jag kan inte tänka mig att någon överhuvudtaget bryr sig om henne. Vad det handlar om är nog att många tycker synd om prins Carl Philip. Dessutom vill vi väl inte försörja den här sortens tjejer med skattemedel.

 32. I väldigt många av kommentarerna här är hatet starkt. Det har anfrätt och genomsyrat så gott som varje skribent, efter vad det verkar.

  Man kan fråga sig hur vanliga människor så till den grad går in för att förolämpa, förtala, misskreditera och bete sig allmänt oförskämt mot en ung flicka och hennes familj, som man inte känner, annat än att man tittat på några snabba glimtar på TV eller läst något i kvällspressen. I det skenet blir era uttalanden rent korkade!

  Sofia är (i skrivande stund) en helt vanlig, PRIVAT person. Hennes största fel tycks vara att hon är ung, vacker och välklädd. Det är då som avundsjukan sticker fram sina fula trynen lite här och var.

  INGEN av er som ondgör sig över henne och hennes familj, har rätt att uttala sig som ni gör om PRIVATPERSONEN Sofia! För det är just det hon är! Hon har ingen officiell ställning, inte ännu, märk väl!

  Det osakliga hat och de infama påhopp som ni torgför här, saknar all sans, allt vett och allt förnuft. Ni bör ta till er och lägga på minnet att era oförskämda och hemska yttranden, som ni vräkt ur er, faller under Brottsbalkens kapitel 5. Det är bara att öppna Sveriges Rikes Lag och läsa vad där står!

  Ni är inte anonyma bara för att ni gömmer er bakom förnamnssignaturer! Det går att spåra varenda insändare här, om Sofia skulle vilja gå till domstol på grund av allt detta illvilliga förtal ! En människa ska inte klandras hela livet för något hon eller han gjort i ungdomligt oförstånd. NÅGON gång är det tid att förlåta också!

  Jag hoppas å ena sidan att hon har kraft och stöttning nog att låta detta gå till åtal. Å andra sidan tror jag inte att hon väljer detta, det vore att sänka sig till den låga nivå, som många av er företräder.

  Heder åt en sådan flicka!

 33. Hoppsan, jag var så upprörd och för-b-d att jag klistrade in mitt förra inlägg (nr 37) under fel rubrik. Det skulle egentligen ha satts in på ett annat ställe, men nu får det stå kvar här.

 34. Så mycket tjafs för ingenting, Sofia och Chris är väl vanliga människopr som råkat förälska sig i kungligheter. Vill önska dem båda all lycka med sina val.

 35. # 37 Bibby:
  100% enig! Presis beskrivelse av denne dobbeltmoralske, fordømmende, mobbernde ondska/hatet som noen her er eksperter på!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar