Annons


Annons


Då gifter sig Danny Saucedo och Molly Sandén


danny ibl

Snart ringer bröllopsklockorna för kändisparet Danny Saucedo, 30, och Molly Sandén, 24. I våras förlovade de sig och nu berättar Danny mer om det kommande bröllopet.
– Troligtvis blir det hösten 2017, säger han till Södermalm Paper.
Men någon vidare planering har paret inte kommit igång med än. Danny fortsätter:
– Vi ser fram emot bröllopet men har inte satt oss ned och planerat ännu.
Så småningom verkar de även ha planer på att skaffa barn. I alla fall om Danny får bestämma.
– Det skulle vara jättekul att bli farsa till Mollys barn. Jag är skittaggad på att bli farsa, det har jag nog varit sedan jag var 20, även om jag inte var mogen för det då. Nu känner jag mig mogen men jag måste så klart vänta på Molly. Hon är ju sex år yngre än vad jag är så jag vill inte sätta någon press på henne, har han tidigare sagt till Veckorevyn.

Annons

Av Ellen Myrgård Lindén
Foto: IBL


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

(Obligatorisk)Annons

Laddar