Annons


Annons


Grattis Victoria!!


Det händer inte ofta men nu bara KÄNNER jag liksom för det! Att skriva ett helt privat inlägg. Så ni som redan nu känner illamåendet välla upp – sluta läs och gå in lite senare i stället! Då jag rapporterar från roliga Diggiloo-finalen som var härom kvällen. Men.. tillbaks till mitt lilla privata inlägg. Jag sitter på landet. Alldeles själv faktiskt, eller inte riktigt. Texas (min underbara hund) är här med mig, och så skriver jag. Som jag skriver! Hela anledningen till att jag är här i lugnet är just för att skriva. Har tre deadlines nu på fredag, tre riktigt stora jobb som kräver hjärna, bra formuleringar, långa intervjuer och lite sömn på det.

Annons

Så lillen är hemme med sin pappa, och jag sitter här. Tog lunch i solen på bryggan, magiskt mysigt. Ett dopp blev det också! Bara 18 grader men ljuvligt uppfriskande. Jag är lite tröttare än vanligt – något jag tror jag delar med våran Kronprinsessa! Japp, jag väntar också en liten krabat i maggen! En liten ny, ljuvlig bebis! Helt fantastiskt! Är så lycklig och känner mig lite nära Victoria – ha ha, knasigt va! Men det är något så speciellt att få lyckan att vänta barn. Jag är ödmjukt lycklig att få göra det igen och faktiskt väldigt glad över att höra att Victoria också är där!

Den här lille buskillen ska bli storebror i januari! DET är stort det!

Oj så jag saknar honom nu… På ett bra sätt! Det är bra att få längta och sakna ibland. Att inte ta för givet.

Min andra älskling, som är här på landet och håller mig sällskap. Känns tryggt!

Kände att jag ville dela med mig av min lilla ”bebis-hemlighet” till er, ni är ändå en hel del som går in här titt som tätt och som kanske också är lite nyfikna på mig som person. Så stort GRATTIS Victoria! Det finns inget bättre!

Nu en kopp rött te och så skrive och skrive….


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

15 kommentarer till “Grattis Victoria!!”

 1. GRATTIS!!! Jag är supersugen på en 3:a och det suget ökade en aning nu 🙂 när det är så mycket bebisar på gång.

 2. Grattis Mia! Va kul att du också väntar barn! Härligt med bebisar på väg. Känns som man går i väntans tider med på nåt sätt.
  Kollektiv vänta barn dimma, som man blir lite skönt lullig och lycklig av.
  Lycka till!

 3. STORT GRATTIS till Dig och Vickan. Såå mysigt ! Jag blir så avis men tre barn får vara nog hinner inte ge dem allt de ska ha annars; kärlek, uppmärksamhet, närhet, närvaro och uppfostran till en god medmänniska 😀

 4. Stort GRATTIS ,Mia! Det är ju alltid underbart, jag vet, för jag har själv två barn. Lycka till med din familj!!!

 5. Grattis Mia! Han är ju så underbart söt din lille kille! Hunden ser go ut också. Har själv två hundar, minstingen är fem månaders busig sheltie…

  1. Va gullig du är! Japp, både sonen och hunden är söta! Säger jag helt opartiskt, ha ha! Får vi hoppas att lille nye bebisen också blir en söting!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar