Annons


Annons


Det tisslas om Lotta Engberg


Lotta Engberg.. Vad håller den människan på med? Det var vad många frågade sig när vi skvallerbabblade på senaste vimlet. Svarta löner för hundratusentals kronor enligt managern, men Lotta hon hävdar bestämt att hon inte alls tagit något som helst betalt, endast för resor till och från gigen. ELLER HUR!! Varför i hela världen skulle hon arbeta gratis?

Annons

Trampat lite i klaveret tror jag Lotta..

Och här var vi faktiskt mer eller mindre överens. Nej, man tar inte betalt svart – särskilt inte om man är en av landets mest folkkära artister med superduperkontrakt med TV4. Så DUMT. Om hon nu skulle bli fälld för skattebrott har hon, av girighet, förstört hela sin fina karriär. Ingen är perfekt men att bryta emot lagen, när många små företagare sitter och kämpar med bokföring och alla avgifter, moms och skatter, det är verkligen the end om man är en allmän person – en kändis. Särskilt om man hela tiden ska vara så helylle och folklig som Lotta. Då får man banne mig skärpa sig och hålla hela vägen. Hon tjänar bra ändå, attans att hon ska låta girigheten ta över och göra något så urbota dumt.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

4 kommentarer till “Det tisslas om Lotta Engberg”

 1. Men det finns ju massor av artister som arbetar ”svart”. Hur skulle många av dem annars ha råd med deras livsstil? Läs taxeringkalendern så förstår Du. Lotta är bara en i mängden.
  Skulle vi granska ALLA kändisar skulle du behöva skriva ett lååångt jäkla inlägg.;-)Det är fakta inget annat. Fortsatt skön sommar!

  1. Du har helt rätt, och det ÄR tufft som egenföretagare att få ekonomin att gå ihop. Men just Lotta tycker jag borde vara i den mer försiktiga kategorin. Folkkär så in i tusen, BRA betalt från alla tv-jobb och reklam. Hon är ingen liten artist som kämpar och gnetar ute i folkparkerna. Har man kommit upp i hennes dignitet är det inte för att överleva.

 2. Mia,
  Jag har inga åsikter om detta skattemål som inte bara gäller Lotta Engberg utan även flera andra. Målet är mer komplext än vad du antyder. Det jag vänder mig mot är att du refererar till LE som ”den människan”. Det är synnerligen ohyfsat och faller dessvärre tillbaka på den som skrivit det.
  Jag hoppas du följer upp vad som händer i detta ärende – kanske då lite nyanserat.

  1. Hej Snickarjohn!
   Som jag skrev var det här bara en liten kort rapport om vad det snackas om just nu. Jag har givetvis inga större insikter i detta ”fall” utan har bara läst vad andra kollegor skrivit i tidningar. Det jag, och resten av mina kollegor som jag pratat med, reagerar över är just att Lotta (som jag benämnde ”den människan”) som faktiskt inte behöver vända på slantarna från sina stora inkomster riskerar detta. OM det nu är så att hon tagit emot svart lön. Det är ju inte bevisat så ÄNNU EN GÅNG, jag skrev bara om det som det babblas om mest just nu.

   Men tack för att du tog dig tid att både läsa min blogg och kommentera! Alltid roligt med lite läsardialog!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar