Annons


Annons


Dokusåporna är tillbaka


Dokusåporna verkar vara tillbaka och den ena efter den andra gamla historien gör ny entré i tv-rutan i höst. Hångelserien ”Paradise Hotel” är på väg tillbaks och det är ingen mindre än rivjärnet Tilde Fröling som är på väg till varma Mexico för att leda programmet. Och så har vi såklart en ny säsong av ”Idol” där frispråkiga Katrin Zytomierska, trots en hel del kritik sist, ännu en gång får agera sidekick åt Peter Jide. Och så sist men inte minst favoriten Expedition Robinson.

Annons

Jag är verkligen inget fan av dokusåpor – tittar väldigt lite på tv över huvudtaget – men med Paolo Roberto som programledare tror jag nog ändå att jag måste titta lite! Jag gillar Paolo skarpt och tror han kommer göra ett superbra jobb – ska bli riktigt kul att se. Och jag ser fram emot hans matprogram som jag sett reklam för också. Med hans mostrar och annat nere i härliga Italien – det blir lite mera tv-tittande nu med all amning kan jag ju säga.. Inga långritter ute i Haga parken ännu på ett tag!

Men tillbaks till dokusåporna och då främst Robinson som självklart i vanlig ordning får svennebanan att rusa till castingen för att få vara med. Bara tanken att få vara med i tv, bli kändis och få gå på kändispartaj verkar vara drömmen för så många. Och visst, jag förstår att det är kul och lockande men jag kan ändå inte komma ifrån att nästan ingen som varit med i Robinson eller Big Brother verkar särskilt lycklig av sitt kändisskap. Årets Robinson-deltagare har vinglat runt på varenda kändisfestsen de kom hem från djungeln men inte sjutton verkar dom må så bra? Skilsmässor, otrohet, fyllebråk och den ena destruktiva handlingen efter den andra… Nej, då verkar det bra mycket sundare för både hälsan och relationen (om man nu har någon) att ta del av serierna genom tv-rutan.

Tänk att den här vippiga röda mattan lockar så många...

Tänk att den här vippiga röda mattan lockar så många...

Sällan förr har jag träffat så mingelfrekventa och presshungriga tv-kändisar som senaste Robinson-gänget.. Här är det Angela Monroe som poserar för Cias kamera.

Sällan förr har jag träffat så mingelfrekventa och presshungriga tv-kändisar som senaste Robinson-gänget.. Här är det Angela Monroe som poserar för Cias kamera.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Dokusåporna är tillbaka”

  1. Det är ju ni skvallerjournalister och fotografer som uppmärksammar dessa sk ”kändisar”. Det är alltså ni som fotograferar dem och behandlar dem som viktiga personer. Utan er vore de ingenting. Tänk efter !!!

    1. Absolut! Du har helt rätt och jag är mycket medveten om detta! Men jag håller inte riktigt med dig dock.. Visst fotograferar vi de som kommer till en fest och som verkar vara utav intresse för våra läsare men det jag egentligen har reagerat över är den stora önskan som tycks finnas över att få smaka lite på kändisvärlden – inte som skådis, artist, författare eller någon annan som åstadkommit något vilket gjort dom kända – utan just att vara med i en såpa på tv. Inget fel med det – det tråkiga är att det antal som varit med i såpor och tv-serier och som lyckats göra något bra utav kändisskapet jämfört med antalet som bara festat bort chansen är så oerhört lågt.

      Jag ser med glädje på dom få som tagit vara på chansen och i alla fall försökt göra något som gör dom lyckliga av kändisskapet eller vad det nu är som kommer med att få vara med i tv.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar