Annons


Annons


Downton Abbey avslutas


Sorry för en väldigt tom blogg den senaste veckan, jag har varit bortrest. Och tomhet är även något jag ska blogga om denna dag.

Ryktet att serien Downton Abbey avslutas efter nästa säsong har nämligen gått från skvaller till sanning. Efter säsong sex blir det alltså tomt på det stora godset. Och tomt för alla fans.

Annons

abbey2

Det betyder även att Edith snabbt som attan måste finna evinnerlig lycka. Att Mary måste fånga Henry Talbot (spelad av Matthew Goode) i rask takt. Men framförallt – att Mr Carson och Mrs Huges endast har nio timmar på sig att planera sitt bröllop, och genomföra det. Förslagsvis under seriens specialavsnitt kring jul.

 

abbey1

Det vi vet om sista säsongen av serien är att Rose och Branson bor i USA, och att serien startar år 1925 och kommer bestå av nio avsnitt.

Som en liten hyllning tänkte jag bjuda er på en smärre bildkavalkad från åren som gått!

abbey9

abbey4

abbey5

abbey6

abbey8

abbey7

 

Bilder: IBL


(7)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

3 kommentarer till “Downton Abbey avslutas”

  1. Tråkigt att det inte blir fler säsonger. En underbar serie, ett rent nöje att titta på miljöerna, kostymerna och skådespelarna är ju så bra! Typisk engelsk kvalitet rakt igenom!

  2. Tyvärr har serien tappat mycket av sin nerv från tidigare omgångar. När nu Maggie Smith annonserar sitt utträde ur rollistan är det troligt att jag avstår helt från att följa serien i "djupet". M S hör till de skådespelare som är sevärda oavsett roll de spelar. Julian Fellows föll för frestelsen att suga lite för länge på "karamellen", som var helt enastående god från början.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar