Annons


Annons


Elin Kling, Emilia de Poret och Alexander Bard fulats på röda mattan


Nja… Här blev det kanske inte så lyckat tycker jag. Modeveckan har verkligen bjudit på galet många snyggingar på röda mattan men enligt mig kunde mode- och stilproffsen Elin Kling och Emilia de Poret lyckats bra mycket bättre än det här.

Annons

Fulast på röda mattan

Lite väl färglöst för min smak. Och visst, jag är ingen modefashionista (långt ifrån!) men jag tycker söta Elin Kling liskom försvinner i den här klänningen och läppstiftet. Frisyren tycker jag inte heller om.. Har träffat Elin flera gånger utanför röda mattan och måste säga att hon är tusen gånger sötare "privat" i jeans, t-shirt och mindre fixad.

Lite väl färglöst för min smak. Och visst, jag är ingen modefashionista (långt ifrån!) men jag tycker söta Elin Kling liskom försvinner i den här klänningen och läppstiftet. Frisyren tycker jag inte heller om.. Har träffat Elin flera gånger utanför röda mattan och måste säga att hon är tusen gånger sötare "privat" i jeans, t-shirt och mindre fixad.

Sen har jag så svårt för de där klumpiga, svarta skorna som är så trendiga och inne just nu. JAG VET!! Jag låter fruktansvärt gammal och ”oflashig”, vilket jag också är! Men vem är egentligen snygg i sådana ”klumpskor”? Höga klackar är det snyggaste som finns men de här ”tunga” skorna tycker jag inte ger något kvinnligt intryck alls.

Säkert hur trendig och dyr klänning som helst. Absolut. Men snygg? Nja.. Inte enligt mig. Lite för "spejsig" för min smak. Sen är det såklart alltid kul med variation och Emilia är fruktansvärt bra på att se chick och cool ut på röda mattan. Men den här klänningen tycker jag inte var så snygg.

Säkert hur trendig och dyr klänning som helst. Absolut. Men snygg? Nja.. Inte enligt mig. Lite för "spejsig" för min smak. Sen är det såklart alltid kul med variation och Emilia är fruktansvärt bra på att se chick och cool ut på röda mattan. Men den här klänningen tycker jag inte var så snygg.

Men skorna får högsta poäng!!

Foto: Cecilia Österberg


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

Kommentarer till “Elin Kling, Emilia de Poret och Alexander Bard fulats på röda mattan”

  1. Emilia har alltid haft more cash than style!!!
    Alexander McQueen-blåsan för 40.000 nånting…är ytterligare ett bevis på det!
    Elin är ju ett trendoffer…men lite dåligt uppdaterad tydligen..för klumpfötterna år på väg ut!!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar