Annons


Annons


Gravidmagar och otippade mingelpar i vimlet till Mammas Pojkar


Det var inte bara EN gravidmage som dök upp på röda mattan när filmen ”Mammas Pojkar” hade premiär härom kvällen. Ja räknade till två men vem vet vad som döljer sig under vinterjackorna på våra kändisar! Hur som dök söta Petra Mede upp i rosa klänning, världens största leende och handen kärleksfullt i sin sambos.

Annons

Inte många veckor kvar nu för Petra Mede och sambon Mattias Günter.

– Jag mår jättebra men det börjar kännas ordentligt nu, sa Petra glatt och det är ju klart att med bara några få veckor kvar blir det tyngre och tyngre för kroppen. Bebisen är beräknad till början av nästa år så det här kanske var sista gången vi såg Petra på röda mattan utan bebis!

Och här har vi en till fin bebismage! Linda Lindorff har en bit längre kvar än Petra men visst putar det gulligt även här!

Rosa även över den här bebismagen på Linda! Här med väninnan Åsa.

Linda mådde också alldeles prima och såg fram emot att snart ha en liten bebis hemma igen.
– Jag har faktiskt mått bra precis hela tiden! Härligt! Särskilt med huset fullt hemma, då är det skönt att fortfarande ha energi och ork.

Och vad säger ni om det här mingelparet!

Snygga skådisen Peter Magnusson verkligen VÄGRAR (med stora bokstäver) att visa upp flickvännen på röda mattan. Istället kom han tillsammans Katrin Sundberg! Rolig och oväntad combo tycker jag.

Lite kul var det också när Johannes Brost kom. Han ville gärna posera för alla fotografer och drog sitt sällskap till sig fastän hon protesterade.
– Det här är min dotter Ella och vi ska visst det vara med på bild ihop!

Inte lika linslusig som sin pappa inte! Men Ella ställde upp efter lite vänligt kärlekstjat från pappa Brost.

 

 

 

 

 

 


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

3 kommentarer till “Gravidmagar och otippade mingelpar i vimlet till Mammas Pojkar”

  1. Kanske inte mitt bord men jag hajade till då jag såg
    J Brosts dotter.
    En exakt.kopia av sin farmor.
    Släktdrag är skojigt.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar