Annons


Annons


Gravidrykten som måste undersökas…


Mina stora öron har nåtts av gravidrykten som jag håller på att undersöka lite närmare. Eller mycket närmare kanske jag ska säga.. Det tisslas om att en av vårt lands mesta kändisfamilj, japp vi pratar om klanen Wahlgren, är på smällen men VEM vet jag inte. Ännu.

Annons

Det är inte Pernilla i alla fall – så mycket vet jag för jag såg henne dricka vin och ta en cigg härom kvällen. Så då är frågan om det är Laila Bagge med Niklas Wahlgren (som jag sagt förut är det bara en tidsfråga och nu när dom bygger stort hus i Nacka också är det inte konstigt om storken redan varit där på smygbesök) eller är det lillebror Linus och hans söta Jessica som väntar sin andra lilleplutt??

Jag gräver som sagt vidare i detta och återkommer givetvis så snart jag vet mera!!!

Nu ska jag hjälpa min älskling laga smarrig Paella med räkor och ta ett glas vitt! Lillskrot ligger i sitt babygym och snuttar på nappen – vilket betyder ungefär på sin höjd tio minuters bebisbärar-amma-paus för mig… Dagen har annars bjudit på mysig långpromenix med Texas och Lukas runt Djurgården följt av liten fika/lunch med gudmor Cia på KMK vid kanalen. Mycket trevligt!

Har någon tips på hur man lyckas med konststycket att amma bebis mitt i natten, bebis somnar vid bröstet så mysigt men då ska ju den här irriterande rapen till också.. Vilket gör att jag väcker lillen igen för att få upp luften ur honom.. Och så börjar vi om på ruta ett… Man vill ju bara strunta i elaka rapen så att man kan lägga ner honom när han sover så skönt. Men då kommer han med största säkerhet få magkrångel och så måste jag ändå få rapen… Tips någon??


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Gravidrykten som måste undersökas…”

  1. Den lilla elaka rapen behövs inte. Jag har tre barn och aldrig rapat dom, framförallt inte på natten. Bebis vaknar och rapar själv om det blir tryck. Sov gott istället 🙂

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar