Annons


Annons


Gynning gånger två på vernissage


Jag tycker Carolina Gynning är riktigt härlig! Så där osvenskt lite galen, skrikig och helt enkelt en person som tar mycket plats – vilket givetvis irriterar de flesta. Men jag har träffat Carolina flera gånger, bland annat på Puros fina sommarfest på Mallis i somras i fyra dagar, och måste säga att hon gör mig glad! Hon verkligen sprudlar när hon känner för det och är säkert å andra sidan skitarg när hon är det och jätteledsen när hon är det. Jag och Cia var på henne och hennes mamma Agnetas vernissage i veckan och jag blev lite förvånad över Carolinas senaste tavlor som i mina ögon var ganska så sorgsna.

Annons

– Men det är oftast så jag känner mig när jag målar. Jag är den här glada, lite tokiga Carolina mest hela tiden. I tv, i intervjuer och på plåtningar. Folk förväntar sig att jag ska vara sådan, men sen har jag också en ganska så mörk och sorgsen sida som kommer fram just när jag målar. Det måste väl ut nånstans och för mig kommer det i konsten, berättade hon när jag frågade varför kvinnorna på tavlorna såg så ledsna ut.

Carolina med sin mamma Agneta.

Carolinas tavlor är starka, färglada jätteporträtt på kvinnor. Och visst ser dom flesta ut som självporträtt. Mamma Agnetas konst däremot är mjuka skulpturer i olika färger.

Carolina vid en av sina personliga favoriter.

– Det är alltid så att jag är mest fäst vid den tavlan jag målat senast. Och det är den här!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

(Obligatorisk)Annons

Laddar