Annons


Annons


Gynning om sitt fiasko…


Hon är för skön den där Carolina Gynning! När andra har mer av en lite försiktig och nertonad sida – särskilt när det kommer till personliga fiaskon – är Gynning helt tvärt om. Hennes program i TV4 Plus går ruskigt dåligt men att det skulle ha något som helst att göra ed själva programledaren – nepp, det tycker inte fröken Gynning. Inte det minsta.
– Programmet är skitbra och jag är jättenöjd med min egen insats. Sedan vet jag också att det här är en port på vägen, jag vet att jag kommer att få leda andra program på TV4 framöver. TV4 ska satsa stenhårt på mig i fortsättningen, säger hon till tidningen Resumé utan att avslöja mer om kommande satsningar…

Annons

Hon ger också en känga till programkollegan Kattis Ahlström vars program enligt Carolina går ännu sämre.
– Kanalen har obviously problem, man har svårt att locka tittare. Mitt program är ändå ett av de som går bäst. Kolla på Kattis Ahlströms program, hon har det också jättekämpigt.

Det roligaste är ändå slutklämmen i intervjun som Resumé gjort – där peppar hon sig själv som bara den!
– Allt annat jag gör blir succé. Min bok ligger etta på Bokus, min parfym ligger etta hos Kicks och Åhléns när jag har vernissage säljer tavlorna slut direkt. Det har aldrig gått så här bra för mig som varumärke

Det är inget fel på fröken Gynnings tro på sig själv inte! Ha, ha! Hon är för skön tycker jag! Så osvensk.

Det är inget fel på fröken Gynnings tro på sig själv inte! Ha, ha! Hon är för skön tycker jag! Så osvensk.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

3 kommentarer till “Gynning om sitt fiasko…”

  1. Hon har ju rätt, både vad gäller bok, parfym och konst! Inte illa! Varför skulle hon hymla om det? Dessutom tycker jag att hon är skitsnygg, vilken hårfärg hon än har! Gillar henne starkt!

  2. med ett sa starkt varumarke borde hon bli Kunglig Hovleverantor!!
    att hon ar valvaext ar det vael ingen som motsager !!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar