Annons


Annons


Hans Fahlén, Agneta Sjödin och Lulu Carter på invigningsfest


Mer eller mindre hela Förkvälls programledareteam vimlade loss när nya stjärnskottet på restauranghimlen Wagamama ställde till med invigningsfest! Vid ett av borden hittade vi tv-kollegorna Hans Fahlén och Agneta Sjödin och vid en närmare titt satt även kollegan Lulu Carter på platsen mitt emot. Lulu hade en söt ung tjej bredvid sig och döm om min förvåning när det visade sig vara Agneta Sjödin och Niklas Strömstedts dotter Maja! Med risk för att låta som en gammal dam utbrast jag förvånat att herre gud så stor du har blivit Maja! Maja bara skrattade och Agneta suckade instämmande och sa att nu får det ändå bli stopp ett tag, nu drar vi i handbromsen och låter tiden gå fram lite långsammare.
– Det känns som bara ett kort tag sedan hon var min lilla tjej, och nu är hon säkert snart utflugen och vill leva eget liv. Utan mamma vid sin sida, suckade Agneta och kramade sin dotter.

Annons

Men ännu så länge har dom hur mysigt som helst och Maja följer då och då med på vimmel och premiärer.

Förkväll-kollegorna Agneta Sjödin och Hans Fahlén lät sig väl smaka av den goda maten på nya stället Wagamama.

Och mitt emot hittade vi tv-kollegan Lulu Carter bredvid Agnetas dotter Maja.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

(Obligatorisk)Annons

Laddar