Annons


Annons


Härligt snack med Sofia Hellqvist


Som ni såg i det förra inlägget var även Sofia Hellqvist och hennes syster Lina Hellqvist på plats på Handelshögskolan. Så snygga båda två!

Bild: Cia Österberg

Och under kvällen talade jag en stund med systrarna Hellqvist. Det var första gången jag träffade dem och kan berätta för er att de båda är så himla härliga tjejer! Sofia verkar genuin och trevlig, social men utan att försöka ta plats. På gruppfotot som ni såg i förra inlägget försökte hon ställa sig långt bak men ombads att komma längre fram.

Annons

Köp nästa nummer av tidningen för att läsa vad vi talade om!

Bild: Cia Österberg

Som sista ord vill jag säga som min fina kollega Johanna Lejon. Jag skulle uppskatta om ni höll en god ton i era kommentarer.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

43 kommentarer till “Härligt snack med Sofia Hellqvist”

 1. Tack för det , bra att du talade om det ! Annars ser man ju på omslaget av tidningen om man inte ska köpa den men inte denna vecka .

 2. Bra att vi får vetamer om Sofia, det är ju flera som kommenterar henne i denna tidning. Jag vill läsa mer positivt om Sofia bilden av henne har blivit skrämmande, jag tycker fortfarande att dom förbaskade bilderna ligger henne i fatet. Men jag känner henne inte som person och vill därför inte döma ut henne som människa.

 3. #4# Eva M,
  Det är väl en stor skillnad mellan att man inte vill döma någon eller att utse någon till en befattning/ roll som man inte är lämpad för? Ingen annan i samhället får en befattning efter sådana premisser.
  Det som frågan gäller i detta fallet är om SH kan anses som en förebild för att äkta nr 3 i tronföljden eller om detta kan skada monarkin? + och – får vägas samman. Vad har denna person gjort som överbryggar allt som finns och allt som är raderat men kan återuppstå i cyberrymden? Vi skall inte känna henne personligen på annat sätt än det avtryck hon gör. Vi känner inte någon annan i kungafamiljen personligen. Tycker att det saknas ryggrad hos det svenska folket som inte inser konsekvenserna av ett sådant beslut. SH kan vara en mycket bra person i övrigt men hon närmar sig trettio och har inte alls gjort sådana val som vi förväntar oss av våra egna ungdomar. Det är mycket prestige i detta spektakel men svenska folket går inte på detta spel. Inget annat kungahuset har haft någon representant med liknande bakgrund. De får gärna gifta sig men då ” privat” för detta har skadat kungahuset enormt.

 4. Oslagbar tillgång för Kungahuset..!
  Idag när när nästan all kommunikation sker på sociala medier och där picture is king..så är Sofia och även Daniel perfekta..!
  Utseendet är det som lockar eller stöter bort ..!
  Ett alldagligt utseende saknar intresse..!
  Sofia och Carl Philip är världens vackraste o mest värdefulla prinspar..!
  Reklamvärdet utomlands är oändligt..!
  Beauty rules the world..!

 5. Ansan jag tror du missförstog mitt inlägg. Var kanske inte tillräckligt tydligt. Jag tycker att om dom gifter sig kan han vara prins men måste avsäga sig sitt nr 3 iarvsföljden. Sofia kan inte bli prinsessa, kanske hertiginna av Värmland.Jag tar hennes bakgrund på stort allvar. Hon skulle inte tas på allvar av något kungahus,paret skulle nog bli väldigt isolerade. Prinsen har ju redan förlorat många vänner. Vad jag reagerat på är att flera använder fulanamn istället för Sofia. Man ska kunna kritisera men jag tycker att det ibland gått överstyr på senaste tiden.Jagbrukar faktiskt gilladina kommentarer så jag hoppasvi förstår varandra bättre nu.

 6. #5 Ansan
  Att tidningen fått ett härligt snack med Sofia Hellqvist är ju kul för dem, men helt ointressant för oss flesta. Det som du däremot skriver har ett innehåll, som även svensk damtidnings anställda kanske borde kunna ta till sig.

 7. Snälla Ansan kan du inte behålls dina kommentarer för dig själv. Du uttalar dig å andras vägnar och det har du inte
  mandat för. Jag är helt övertygad om att majoriteten av svenska folket aldrig har sett vare sig bilder eller paradis hotel.Du borde ha en annan hobby än att nedvärdera och mobba en person som du inte känner.Många av er som skriver här verkar ha ett enormt behov att titta på n-ken
  bilder, eftersom ni allt på det mesta konstiga sidor.
  Ägna er energi till annat.
  Vimmelprinsessan väjar om en god ton.

 8. Sweet..sweet..sweet..REVENGE..!
  I den ljuva försommaren..den ljuvaste hämnd..!
  Grattis vackra prinsessan Sofia..!
  Vi i den svenska eliten ser fram emot ert stiliga bröllop..!
  Vad resten anser..är ovidkommande..!

 9. #9# Mona,
  Vore bra om du föregick med gott exempel och håll inne med dina osakliga inlägg innan du ber andra att göra det. Jag vet att jag inte talar för alla men jag vet att jag talar för många. Ingen som jag känner delar din åsikt och jag känner många. Vad du är övertygad om övertygar ingen annan.
  Bara för att alla inte har sett allt ang SH (vilket inte heller du har gjort) så innebär inte det att andra vill ha en offentlig representant där andra kan göra det. Tror inte att folk tycker om att titta på SH naken men de vill ha en representant med integritet. Det är hennes moraliska hållning som helhet som folk värjer sig emot.
  När man inte vill ha denna flicka som svärdotter i den egna familjen så vill man inte heller att hon sa bli prinsessa eller på något sätt representera i kungahuset.

  Tycker att du nu kan ägna din egen energi åt annat. Så fort någon har en avvikande åsikt så är de enligt dig mobbare. Förstår om du får problem om du intar den hållningen.

 10. Men jag såg ingen intervju med Sofia H. i senaste nummer, alltså nr, 25? Som ett tips till alla som verkar livrädda att köpa en tidning som innehåller en artikel om Sofia 🙂

 11. Saken är att ju den, att ju mer Damtidningen försöker sälja in Sofia med allsköns smicker, och överdrivna artiklar, desto mindre trovärdighet får Sofia.
  För om det inte hade funnits något i bagaget, så hade de ju inte behövt anstränga sig så, eller hur?
  Det finns inte någon annan de skrivit så här smickrande om, och då talar vi ändå om en helt vanlig tjej med stora drömmar och diverse utvik i bagaget och med ett okänt (läs hemligstämplat) liv i N.Y…

  Vi ska alltså tro på att Sofia är seriös? Det finns ingen annan prinsflickvän i Europa som hållt sig med PR-folk och en stylist, innan denne varit förlovad med prinsen.
  Sofia säger sig jobba med välgörenhet.. Behöver man verkligen en stylist för ett sådant jobb?.. Naturligtvis är stylistens uppgift att styla Sofia inför hennes offentliga framträdanden, så att hon kan sälja in sig själv som prinsessa inför svenska folket. Ni får ursäkta mig, men detta är ett så fruktansvärt osmakligt beteende att man nästan börjar undra om hon är riktigt klok..
  Det som också får mig att bli fundersam är att Frida Vesterberg sagt i en intervju att både hon och Sofia inte tar ut någon lön i PP.. Sofias företag SKH Agency registrerades 2010 eller nåt, och då kommer nästa fråga, hur kan en person med ett nystartat företag ha råd att hålla sig med en stylist?..
  Jag tror inte ens att Stephanie de Lannoy hållt sig med stylister och annat folk innan hon förlovade sig med Guillaume.. Det säger allt om Sofia.

  Förövrigt kan jag tillägga att denne Ehnboms bästa råd till Sofia, när Sofia träffade Carl-Philip skulle varit;
  ”skaffa dig en utbildning, håll en låg profil och se hur det utvecklar sig med prinsen. Med tanke på din bakgrund så kan det ta tid att bli accepterad.” (Att skaffa sig en utbildning är ganska grundläggande för tjejer med Sofias bakgrund, om man vill bli tagen på allvar… Ofattbart att Ehnbom missade detta).
  Med tanke på att monarkin redan var skakig, (kaffeflickor, bruten förlovning etc..)så är det oförskämt av Sofia och hennes mentor, att de hade så bråttom att sälja in Sofia. Det får mig att undra; vem är mest desperat? Och varför?…

  För att visa att jag inte på något sätt mobbar Sofia, så kan jag sammanfattningsvis avsluta med att detta faktiskt inte är enbart Sofias fel, hon har extremt dåliga rådgivare omkring sig, som tyvärr inte lyckas stoppa hennes framfart och vägleda henne rätt, utan istället verkar vara extremt fjäskigt inställda.. Och så en prins som inte verkar fatta att detta bara skadar monarkin, utan glatt hoppar in i styrelsen för PP. Mitt framför näsan på Silvias Childhood. När kom detta engagemang? (Uppenbart att han vill gå i god för Sofia)
  Jag undrar också varför man måste sälja in Sofia som en blivande prinsessa, när inte ens prinsen själv verkar vilja jobba särskilt hårt för konungariket Sverige. Det finns ingen anledning att göra Sofia till prinsessa. Och därför förstår jag inte detta hysteriska fjäskande.

  Tack Ansan för sakliga inlägg i debatten!

 12. Moralen i kungahuset genom århundraden har inte stått för särskilt höga ideal.
  Kungens festande och krogbesök är väl knappast okänt av någon.
  Ge dessa ungdomar möjlighet att visa sin kärlek,och ni som dömmer den unga tös borde granska erat eget liv.
  Om min son skulle vilja gifta sig med en kvinna som i sin ungdom valt att fotograferas lättklädd så skulle jag aldrig kunna tycka illa om henne eftersom min son älskar henne.
  Visa CP den respekten att välja den kvinna han vill leva tillsammans med.
  För mig får hon gärna kalla sig prinsessa.
  Monarkin saknar allt existensberättigande – det är 2012 nu och inte 1612.

 13. Ansan du tar åt dig, bra då kanske du ändå förstår att du mobbar Sofia. Ansan du har ingen som helst vetskap om Sofias moral. Om du inte känner henne?
  Ansan majoriteten av folket kollar aldrig på n-enbilder.
  Jag har aldrig sett Sofias bilder, därför att denna typ av
  bilder är totalt ointressanta. Vi ser alla lika ut utan kläder.
  varför så pryd 2012?
  Kom inte och säg fler gånger att du uttalar dig å andras vägnar . Om din som kom hem med en flickvän, skulle det första du gör vara att fråga om hon visat sig naken, eller skulle du googla efter bilder, du vet ju var du ska hitta dom. Vad skulle hända om hon är modell, kasta ut flickan?I så fall skulle nog du bli av med sonen .

 14. Det spelar ingen roll hur trevlig Hellqvist är, har varit eller kommer att vara. En person med hennes bakgrund är oavsett det inte lämplig att representera för Sverige.

  Jag tror inte att pressen, varken här i Sverige eller i utlandet, bryr sig om hur trevlig hon är, om de kan sälja lösnummer genom att publicera hennes nakenbilder.

  Att påstå att hennes trevlighet skulle ursäkta hennes 10-åriga karriär inom utvikningsbranschen, är klart ointelligent, med tanke på kungafamiljens uppdrag.

  Hela kungafamiljens berättigande faller och istället för att ge Sverige positiv reklam, så blir det tvärtom. Sedan kan man ju alltid säga – Men hon är ju så trevlig. Vad hjälper det?

  C-P borde omedelbart avsäga sig sin titel, innan han drar mer skam över kungafamiljen, än vad han redan gjort. Sedan kan han leva i lugn och ro med sin jättetrevliga Hellqvist.

 15. #13 Nordlys

  ”Förövrigt kan jag tillägga att denne Ehnboms bästa råd till Sofia, när Sofia träffade Carl-Philip skulle varit;
  ”skaffa dig en utbildning, håll en låg profil och se hur det utvecklar sig med prinsen. Med tanke på din bakgrund så kan det ta tid att bli accepterad.” (Att skaffa sig en utbildning är ganska grundläggande för tjejer med Sofias bakgrund, om man vill bli tagen på allvar… Ofattbart att Ehnbom missade detta).
  ”, skriver du bl.a.

  Ja, det kan jag verkligen hålla med dej om att mentorn (om det är så att hon faktiskt har en sån) och de som förbereder henne för det kungliga livet, har gett henne ofattbart dåliga råd. Utbildning, så att hon visar att hon tar livet seriöst efter sina ”ungdomsjobb” och hålla en mycket låg profil, hade varit de viktigaste råden för Sofia H.

 16. #17# Mona,
  Når får du faktiskt sluta upp med dina tarvliga inlägg om mobbing. Jag är verkligen inte en person som anser att mobbing är ok. Saknar du argument eller vad beror det på ? Du uppfattar alla som inte delar din uppfattning som mobbare, det är inte friskt. Du förtjänar inget annat än förakt om du i din argumentation beskyller alla för mobbing.

  Det finns inte någon som söker en anställning som inte en tilltänkt arbetsgivare googla på. Om du följer internationell press så ser du att också de har tillgång till Google är de skriver om SH. Sanningen är att alla de som har gjort samma val som SH har mycket svårt att erhålla ett arbete på den ordinarie arbetsmarknaden.
  Visst är det 2012 men vi förväntar oss av våra egna ungdomar att de gör sitt bästa , studerar, har värdighet och integritet i sitt uppförande. De skulle aldrig vara intresserade av någon med en så udda bakgrund som SH.
  Jag har själv barn så därför är vårt hus fullt av ungdomar så gott som för jämnan (pojk – flickvänner, kompisar och deras respektive osv). Jag kan säga dig ALLA har mål med sina liv och ligger i för att bli något. De vet också vad de skall hålla privat och vad som är ok offentligt. Alla dessa skulle ara bra mycket lämpligare kandidat än SH. Det är ingen som ser upp till henne, hon väcker ingen respekt.

  Jag vet faktiskt inte vem du är men du saknar helt kompass om vad som är rätt och riktigt, allt är inte ok ens 2012. Jag vet mycket som är raderat på internet ang denna dam. Om lika mycket hade raderats om andra hade vi tagit dem för ett skämt. Om du läser inläggen här på Svensk dam såser du att SH är ett rött skynke och hon söndrar och hennes leverne utgör inte något man ska se upp till. Med andra ord hon saknar helt de egenskaper som krävs för en officiell roll i kungahuset.

 17. Varför skulle det vara mer viktigt för en tjej med Sofias bakgrund att skaffa sig en utbildning.
  Det är väl snarare tvätom.de flesta som tillhör överklassen tror att det räcker att vara född i rätt familj.
  Den enda i kungahuset som har en utbildning som duger är prinsessan Christina,dåligt.
  Kanske det är därför som den svenska kungahuset är inblandad i så många skandaler.
  De saknar boklig bildning.
  Det räcker inte med att veta vilka bestick man ska använda .Det kan man lära en chimpans.Så den söta Sofia kan känna sig helt lugn.
  Vackert par kommer ni bli prinsessan Sofia och prins Carl Philip!

 18. Vilken reklam för Sverige ! Svenska flickor har sen långa tider tyvärr haft dåligt rykte ute i världen för att de anses vara för lätta på foten.
  En Hellqvist i kungafamiljen gör allt bara värre. Och vänta bara, det kommer nog att krypa fram mera bilder fast det gått rykten att kungahuset förbjudit publicering av dem.

 19. Mona ibörjan av året höll jag med dig. Men sen tog jag reda på fakta om bilderna det borde du också göra. Dina nedsättande ord om oss andra börjar bli urvattnade. Vill du bli tagen på allvar måste du nog ta dig en funderare och kolla fakta. Dom får gärna gifta sig han behåller prinstiteln men ramlar ur arvsföljden Sofia kan bli hertiginna. Om du tänkte på Sofias bästa skulle du förstå att hon skulle bli utfryst av andra kungahus m.m. Och prinsen skulle hon dra med sig. Dessa bilder kommer att valsa runt i media överallt, det är synd att hon har ställt upp på detta under många år, sista bilderna när hon redan träffat prinsen, dom har ju tyvärr förstört för henne och även familjen. Dom kan vara hur trevliga som helst men föräldrarna skulle tänkt sig för när dom skrev på när hon var bara 16. Hon var en jättesöt tonårstjej som ej tänkte på vad det skulle utveckla sig till. Hon kan ej representera Sverige men gärna gifta sig privat, men då förlorar vi en representant ur kungahuset, dom är ju inte så många. Trevlig helg på er

 20. Margareta Heed och Johanna Lejon – HAR NI TAPPAT BORT ER YRKESKUNNIGHET!? Eller har ni egentligen aldrig varit äkta journalister!?

  Du (MH) skrev: ”Som sista ord vill jag säga som min fina kollega Johanna Lejon. Jag skulle uppskatta om ni höll en god ton i era kommentarer.”

  Varför bara den? Om majoriteten av svenska folket vill inte se nakenprinsessan officiellt inom Sveriges kungahus, vem är ni att säga, att deras åsikt är inkorrekt och felaktig!? För all del kan ni ha era egna åsikter . Men om ni som ”journalister” börjar älta och älta, är en bra fråga: HAR ni i Svensk Damtidning börjat till och med eller bara MANIPULERA!?

  Ni kunde kanske göra en riktig opinionsundersökning: 1. Fråga, vem vill se nakenprinsessan som Sveriges representant och prinsessa? Vem inte? 2. Vem vill läsa om henne i SvD, eller i allmänhet? Vem inte? Och sedan SLUTA marknadsföra SH, tack!

 21. Baskom……allt.
  Vad har SvD med Svensk Damtidning att göra..?
  Du är ju totalt förvirrad av ditt hat till prinsessan Sofia..!
  Texten är en lingvistisk katastrof..!
  Din begreppsförvirring är symtomatisk för maniska..!
  Sök hjälp..!

 22. Ansvaret för hur detta skulle skada Kungahuset och lämpligheten ska C-P inser och uppoffrar denna förhållande.I teori gör han det pga uppfostran och familjens åsikter som han har hört från dag 1, men han vill inte av själviska skäl. Man kan inte begära att Sofia som är med på resan ska hoppa av.

 23. Sofia H. må vara trevlig i en intervju med Sv. Damtidning, men som representant för Sverige passar hon inte pga sitt förflutna.

  Dessutom så är väl hennes plötsligt blygsamma sätt att ställa sig långt bak vid en gruppfotografering bara spel för gallerierna. Hon brukar annars vara pigg på att få publicitet och att hålla sig i närheten av fotograferna.

  Jag vill inte försörja Sofia Hellqvist med min inbetalade skatt!

 24. Lustigt att læsa alla kommentarer. En repris av vad folk menade och skrev om Mette-Marit før 10 år sen…
  En tjej med bakgrund, ”belastat miljø”,som det heter på norska, læs: det var inte bara tobak och alkohol som konsumerades på fester ! Dessutom hade hon ett barn i slæptåg !!!. Krise, detta var slutet på monarkin.. Men idag ælskar alla M-M. Det finns inte ett ont ord att skriva eller sæga om henne. Kanske før att alla såg hur førælskade hon och Håkon var, samt att hon var vældigt ærlig om sitt førflutna. Alla mænniskor gør misstag, særskilt som unga. Større eller mindre. Några får allvarligare konsekvenser æn andra. Men vilka tjejer idag har aldrig solat toppless ? Hur i all værlden kan någon veta vem man ska træffa i framtiden ? Vi vænjer oss nog med henne också. Ge tjejen en chans.

 25. Kritiker! I Storbritannien gick det ju bra att Camilla blev grevinna och om prins Carl-Philip och Sofia fortsätter att leva tillsammans så kanske en grevinnetitel för Sofia skulle dämpa en del enormt upprörda känslor. Betr monarkins vara eller inte vara så kan man ju blicka väster eller österut och fundera över om kungahuset kostar så mycket mer än en president.En del av vår kulturhistoria innefattar kungahuset och de flesta värnar om den!

 26. #25 Bra skrivet.

  Nordlys du skriver bara så bra. Kan du inte skriva även till hovet och kungaparet dessa rader du skrivit här. De är ju bara så bra.

 27. Det känns som om Svensk Damtidning har blivit ombedd att lobba för Hellqvist genom Margareta Heed. Vilken seriös journalist skulle annars låta sig köpas till att skriva en liknande artikel, om inte med löfte om att i framtiden få exklusiva intervjuer med de övriga kungliga, allt för att lillponken C-P ska få som han vill.

 28. De orolig om Sofia är ett eller annat sätt, antingen som en ung tonåring sediment med mer eller mindre kläder, men egentligen vet de Madeleines pojkvän? Vem är den verkliga fadern av det? Det enda du ser är de lögner som han och hans mor har presenterats … och Madde de dricker utan att blinka.
  Madeleine amerikanska miljonärer växer inte på träd. Du talar sanning eller han ber sin mor intima vänskap med prins Charles (född omkring den tiden Chris).

 29. De orolig om Sofia är ett eller annat sätt, antingen som en ung tonåring sediment med mer eller mindre kläder, men egentligen vet de Madeleines pojkvän? Vem är den verkliga fadern av det? Det enda du ser är de lögner som han och hans mor har presenterats … och Madde de dricker utan att blinka.
  Madeleine amerikanska miljonärer växer inte på träd. Du talar sanning eller han ber sin mor intima vänskap med prins Charles (född omkring den tiden Chris).

 30. Det kanske var litet väl, att be läsare till en ”god ton”….! Snart vill kanske journalisterna även att man tänker som de vill, dvs i ”god ton”? Man skall naturligtvis undvika att döma andra.. Men vad man än säger, eller vill att folk ska säga, är en sak säker: alla tvingas i alla fall till att bära ansvar för sitt liv och för vad de gör och gjort.

 31. Jag kan bara instämma med vad Bo Berg skrivit: Till ANSAN, NORDLYS och EVA, – så jättebra skrivet, – håller med er till 100%!

 32. # 17 # Majoriteten av svenska folket kollar aldrig nakenbilder… Är det därför mindre allvarsamt, att ”nakna” sig på samma sätt som SH har gjort!?

  #26# Rädd att någon tidning nappar på förslaget om opinionsundersökningen!? Jag hatar inte nakenprinsessan, men majoriteten av svenska folket vill inte betala hennes kostnader som medlem av svenska kungahuset. (Läser nog Svenska Dagbladet också osv.)

 33. Print och Princess samma person. Jag kanske är lite seg i huvudet nu efter midsommar men jag fick inte ihop kommentarerna, rörigt. Hoppas ni alla haft en trevlig midsommar med ömsom sol och regn, typiskt midsommarväder.

 34. Allt ljus på systrarna Hellqvist, varför?

  Är det för att de har utmärkt sig som kursettor på någon högskoleutbildning, tex på Handelshögskolan? Är det för att de har höga positioner i något större företag, som chefer eller sitter i olika styrelser? Är det för att de är entreprenörer och driver ett större företag med succés? Är det för att de har utmärkt sig på något som helst sätt, i näringslivet eller i något annat sammanhang?

  Nej, allt ljus är på systrarna Hellqvist är för att Sofia har vikt ut sig som n_kenmodell under hela sitt vuxna liv, och lite därtill, och därmed lyckats snärja vår klentänkte prins. Och Ehnbom vill ha lite kunglig glans över sitt kvinnliga nätverk BBB, som lever sitt liv i tysthet, hur skulle annars en n_kenmodell kunna ta sig in där?

  Det måste kännas kränkande för alla dessa unga och intelligenta kvinnor som ingår i BBB. Det Ehnbom säger till dem, genom att vara mentor till Sofia, är att antingen skaffar du dej en gedigen utbildning eller så viker du ut dig och deltar i dokusåpor och får ihop det med en prins. Vilka signaler sänder inte det ut till unga tjejer idag?

  Den här Ehnbom måtte inte ha alla hästar hemma, som det heter, eller så har hovet engagerat henne. Man kan nästan ana att Sofia ser lite generad ut att delta i ett sådant här sammanhang, med den bakgrund hon har, det ska i alla fall vara ett plus för henne. För annars känns hela det här spektaklet som ett enda stort skämt.

  Vem tror de går på sådana här PR-jippon?

 35. Alltså, har ni inga jobb människor! hur FAN ORKAR ni ENGAGERA er och ha så mycket åsikter om denna tjej?

  Alla belackare som här har gastat om vilken dålig fööörebild Sofia är och hur oooolämplig hon är som prinsessgemål, ta ett steg tillbaka och titta på hur vår egen kung har betett sig genom åren. Jag om någon borde veta för jag har serverat honom och hans gäng otaliga gånger. Tro mig – att Sofia har fotograferats i bara mässingen är det minst skandalösa i den familjen.

  Ansan och Eva och Nordlys och allt vad ni tokstollar heter, lägg er energi på något viktigt i stället.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar