Annons


Annons


Helena Seger på min gata..


Såg en bekant kvinna på min gata, här vid Tessinparken. Tittade och tänkte om det var någon jag kände, men det var det inte. Det var Helena Seger! Fru Zlatan – på min gata! Lite stort eller hur! Och nyfiken som jag är var jag abra tvungen att kika lite till.. Hon är ganska så kort, med höga klackar givetvis. Ser lite lyxigt rockig ut så där. Blonda håret var uppsatt och så en stor läderväska över axeln. Säkert i 20.000 kronors klassen. Minst.

Annons

Att hon bara orkat gå omkring i såna klackar var min första tanke! Ha, ha! Då är man både gammal, mamma (van att behöva springa efter en totalt vild 2-åring…) och kanske lite för bekväm. Men en helt vanlig dag, på Gärdet, i SKYHÖGA klackar. Imponerande!

Kanske ändå att jag såg fel tänkte jag, varför skulle Helena vara här? I Stockholm? Men senare ville det sig inte bättre än att jag nästan krockade med BÅDA TVÅ! Både Helena och Zlatan! På Norrmalmstorg närmare bestämt. Dom kom ut från Hotel Nobis och såg både glada och avslappnade ut tillsammans. Och Zlatans breda skånska hördes  högt över hela torget och man kan väl säga att både en och annan stannade upp och tittade storögt. Våran mesta fotbollsstjärna. På Norrmalmstorg. Det är inte varje dag det!

Tyvärr.. Det är inte jag som tagit den här bilden. Hade varken min iphone eller kamera med mig så det blev ingen bild på paret. Men dom kunde sett ut såhär!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

4 kommentarer till “Helena Seger på min gata..”

    1. Det vet jag Anna! Men det kanske är lättare att förstå vem det är jag menar om jag skriver så, alla vet kanske inte vem Helena Seger är. Så tänkte jag!

  1. Det bästa är att hon betalat sin dyra väska själv.
    Dessutom verkar hon sköta sitt och inte i tid och otid uppsöka strålkastarljuset.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar