Annons


Annons


Helena Seger – veckans mesta snackis


Veckans mesta snackis står, helt utan konkurrens kan jag säga, Helens Seger för. Man kan säga mycket om ”fru Zlatan” men att som landets största modetidning utse henne till Årets Bäst Klädda Kvinna… Nja, det gick väl kanske inte direkt hem hos folket! Eller i alla fall inte hem hos pressen – och många andra i minglet på ELLE-galan härom kvällen.

Annons

Dels skapade Helena största snackisen bara genom att vinna detta pris, i och med att hennes klädsmak kanske mer kan beskrivas som dyr – än som personlig, nytänkande och spännande. Här pratar vi ENDAST det dyraste av det dyra. Ett second hand-plagg skulle inte hamna på denna kvinnas kropp som enbart pryds av diverse lyxiga designers skapelser. Personligen tycker jag det är så trist så trist så att jag gäspar bara av tanken på fru Segers garderob.

Vi tar en liten bild här!

Nja, kanske inte så snyggt nej.

Nu finns det absolut mindre smickrande bilder på oss alla om man letar i arkiven, men ändå – att utse denna märkesfixerade kvinna till Årets Bäst Klädda, det är INTE ok!!

Vi tar en till bild… Bara för att!

Den här dagen körde Helena på den spännande militära looken.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

10 kommentarer till “Helena Seger – veckans mesta snackis”

 1. Kommentarer obehövliga här…

  Dock måste jag fråga: inte är hon väl HUSTRU till fotbollsspelaren hon sambor med?

  1. Nepp, det är hon inte – och därför skriver jag ”fotbollsfru” inom sådan små tecken. Dom är bara sambos och enligt Helena själv är detta pga av att hon vill känna sig självständig, att hon inte vill vara ”ägd” av någon. Så du har helt rätt, dom är icke gifta!

 2. Jag håller fullständigt med dig Mia, att klä sig snyggt och bästa design är ju ingen konst när man är miljonär. Ofta har de ju dessutom hjälp med att välja kläder dvs egen smak har de litet av. De här priset borde istället gå till nån som klär sig annorlunda med små medel, men det är ju en modetidning och de lever ju på annonser från de stora modehusen så de måste väl ‘gynna’ sina kunder….

 3. Men hur väljs ”Sveriges bäst klädda”… Minst klädda… Minsta klädkonto…? Kvinnan ser ju ut att ha rotat i makens garderob, under ett elabrott, i totalt mörker… Tar ni inte fel, och istället röstade fram stora ”air-bags”… Hu, skäms öVer den svenska kvinnan om detta är en ”välklädd” medsyster! Titta paa den vackra kvinna som staar brevid Michale Bindefelt… Det är vad som kan kallas ”välklädd”!!!

 4. Jaha, håller INTE med er. Att ha mycket pengar gör det inte alls enkelt att vara ”bäst klädd”. Väl klädd kanske, men Elle-priset delas väl ut till de som höjer sig över det triviala. Jag tycker Helena Seger är en värdig vinnare. Hon testar fritt och skapar nya intressanta kombinationer. Och hon kan verkligen bära upp det hon väljer. Hon klär sig extremt, visst, men när hon lyckas är hon i världsklass. Lika självklart kommer hon också att ha högre grad av floppar, så blir det när man vågar lite mer än alla överförsiktiga tråkmånsar som inte vågar bryta några nya vägar alls. Att visa upp en bild på en svullen höggravid Helena som ett exempel på hennes framtoning eller klädstil, hur juste eller rättvisande är det?

  1. Ok, håller med. Att hon var höggravid på bilden hade jag inte en aning om. Borde tagit en annan bild. Men.. måste nog ändå säga att om du Googlar henne är det tyvärr inte så många stilfulla bilder som kommer upp! Inte min smak på kläderna eller bling blinget i alla fall! Och det är ju trots allt så det är – vissa tycker en del stilar och smaker är snygga, andra har andra favoriter. Och jag står för – höggravid eller inte – att Helenas stil inte är landets snyggaste. Det är mest pengar och flotta designers vilket jag inte tycker skapar en personlig, snygg stil med attityd. Och det är det jag tycker att vinnaren av detta pris ska ha!

 5. Du bemödar dig om en aktiv blogg, way to go! Javisst Helena Segers stil går inte hem hos alla. Jag tycker hennes stil är alldeles alldeles, ja underbar, hon sticker ut och liknar ingen annan. Men visst, på gott och ont såklart.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar