Annons


Annons


Helena Segers väska för 77000 kronor!


Fotbollsgalan gick av stapeln igår, och den främsta av svenska fotbollsfruar, Helena Seger, var på plats. Nu är Helena visserligen inte gift med sin Zlatan, men hon lever minst sagt som en klassisk fotbollsfru om man ser till hennes modeval.

Annons

Eller vad säger ni om hennes väskval under kvällen? Clutchen från Chanel, i form av en parfymflaska, kostar inte mindre än 9 500 dollar, alltså 70 222 svenska kronor!

seger4

Här ser ni dyrgripen i form av en Chanel no 5-flaska.

 

 

seger5

Och en närbild.

chanelvaska

Skulle ni vara sugna på att betala 77 000 kronor för denna flaskväska så kan ni även välja en i svart.

 

seger2

Även Helenas andra accessoarer som hon bar under Fotbollsgalan var inhandlade hos Chanel. Både det stora glaspärlarmbandet samt den gigantiska ringen.

 

seger 3

Snyggt eller skamligt fult, vad tycker ni? Här ser ni en närbild på ring och armband!

 

Bilder: Stella Pictures.

 


(1)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

32 kommentarer till “Helena Segers väska för 77000 kronor!”

 1. Ett sådant fånigt påpekande.
  Till skillnad från andra i tidningen förekommande personer
  har hon finansierat väskan själv.

 2. Det är inte alls omöjligt att spelarfruar till PSG stjärnor får specialpris hos Chanel, oavsett så tycker jag att Helena bär accessoarerna på rätt sätt; till en enkel klänning och håruppsättning. Om det är någon gang man ska ta I lite, så är det på galor!

 3. Lita på att Zlatan godkänt varenda detalj, alla ska nämligen se att här kommer det dyraste som finns näst Zlatan själv förstås, nämligen Zlatans fru. Just den Zlatan som svarade "ingenting" när han fick frågan vad han ger frun i födelsedagspresent. Hon har ju redan Zlatan som han förklarade.

 4. Att ha bra smak är en sak, den kan man inte köpa för alla pengar i världen! Smaklöst med andra ord tycker jag!

 5. #1# Tror inte det är hon som finansierar detta själv ……..
  För övrigt, det är definitivt inte snyggt, varken väska eller smycken, i varje fall i mitt tycke.

 6. Er det her ikke noget, der ligner mobning af Helena? Er det stilen fra Svensk Damitdnings side? At det er ok at mobbe privatpersoner, der financierer deres forbrug selv? Smagløst.. og det er ikke Helena, jeg taler om!

 7. Perfekta accessoarer till hennes strama framtoning vad gäller både frisyr och klänning. Underhållande för mig, en vanlig fattiglapp, att beskåda och beundra!

 8. Helena är en jättetuff, klok och driven affärskvinna. Smyckena passade henne perfekt och jag tror hon vill provocera lite. Hon har egen förmögenhet och jobbar hårt. Hon vill inte bli beroende av Zlatan. Därför gifter de sig inte. Så är hon supersnygg också. Hon är toppen tycker jag. Grattis till zlatan som fann henne.

 9. Vilken ovanligt ful väska och smyckena är verkligen för mycket. Men bara det är inne och dyrt så bär folk vad som helst.

 10. Troligtvis är allt från Chanel en gåva till Helena från Karl Lagerfelt själv. De är goda vänner. Kanske ett tacksamhetsbevis för att hon övertalade Zlatan att ställa sig framför hans kamera för den berömda fotosviten i Elle Man i våras.

 11. Om Helena gillar detta och känner sig fin så "fine". Hoppas att hon/de hade kul.
  Personligen skulle jag, oavsett sammanhang, ha valt mer av
  "less is more" än "more is more" oavsett budget. Var och en gör sig fin på sitt sätt och vem är någon annan att döma?

 12. Om Helena gillar detta och känner sig fin så "fine". Hoppas att hon/de hade kul.
  Personligen skulle jag, oavsett sammanhang, ha valt mer av
  "less is more" än "more is more" oavsett budget. Hur mycket pengar jag än hade skulle jag aldrig lägga 70 000 på en väska. Men var och en väljer sitt och gör sig fin på sitt sätt och vem är någon annan att döma?

 13. Har väskan i svart och aldrig att jag skäms för det. Helena klär sig alltid snyggt , men just den här modellen ser jag ju via henne passar bättre på en yngre så nu ska min ut på ebay…. tror jag?!

 14. Accessoirerna passar henne fint. Hon är alltid stilig och hon har köpt dem för egna pengar eller så är det en gåva från Zlatan. De lever inte på andras pengar. Priset på väskan är inte så hemskt. Ni har kanske inte sett prisen på t.ex. vissa Hermes väskor. Allt är relativt.

 15. Helena har en driven stil och accessoarerna passar perfekt till den strama klänningen och frisyren. Priset? Tja i sammanhanget inte speciellt högt och hon betalar själv eller har möjligen fått det som gåva, hursomhelst är det inte skattebetalarna som står för kalaset så jag har inga synpunkter 😉

 16. Läckert och kul tillsammans med det enkla. Ringen var cool. Armbandet fräscht. Jag skulle gärna köpa mig en väska för den slanten om jag hade tillräckligt mkt av dem.

 17. Trodde alla visste att kändisar får låna vissa kläder och accessoarer gratis för att få reklam! Nåja, nu har ni fått lära er något nytt. 😉

 18. Vad den kostar eller om den är en gåva är hennes ensak. Huvudsaken är att de själva betalar om den är köpt!!!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar