Annons


Annons


Hemma hos Pernilla Wahlgren!


Hemma hos Pernilla Wahlgren! Vad sägs om det ni! Visst är ni också lite nyfikna på stjärnans nya Lidingö-hem! Det är i alla fall jag, särskilt som vi bor praktiskt taget grannar nu i mysiga Herserud på ”ön”. Och det är faktiskt något alldeles speciellt med att lämna stan och jobbet ”bakom sig” och komma hem ”till ön” när man kör över bron. Vi trivs så otroligt bra och jag får värsta lyckokänslan varje dag när jag åker över bron och kikar på ”vårt” fina gula, gigantiska hus där vid vattnet. Det är ju inte bara vårt hus nu, om ni trodde det. Nepp, vi har haft turen att hitta en flygel till en gigantisk sekelskiftsvilla från 1908 så man kan säga att vi fått det bästa av två världar! En bostadsrätt I ett hus MED trädgård men utan att behöva ta hand om allting själva!

Annons

Passar oss utmärkt! Kan man åka till landet och mannens kära Västkusten lite oftare i stället för att bara pyssla med trädgård och allt annat som kommer med ett eget hus.

Hur som! Pernilla Wahlgren var det! Läser hennes blogg då och då, på Pernillas Värld, och nu när hon så generöst bjuder på bilder från sitt hem bara måste jag få ”vidarebjuda” på dom till er!

Så här ser det ut hemma hos sångerskan på Lidingö:
(bilderna är från Pernillas egna blogg som ni hittar här: http://pernillawahlgren.se/bloggar/pernillas-blogg)

Fina vardagsrummet och lite av matsalen. Att lila och vitt är två färgfavoriter går inte att ta miste på.

Och det öppna härliga köket där dottern Bianca sitter och pysslar med skolarbete.

Öppet, mysigt och många fina lampor! Inte konstigt att Pernilla trivs som fisken i vattnet här!

Jag ska faktiskt göra ett stort, fint matreportage med Pernilla snart och hoppas, hoppas att vi får komma hem och göra det här i bostaden! Alltid spännande och roligt att få komma hem och se hur våra kändisar har det på ”hemmafronten”. Och att smygtitta lite i badrumsskåpet är inte helt fel… he, he!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

12 kommentarer till “Hemma hos Pernilla Wahlgren!”

 1. Fy vad hemskt att ”fläka ut” sitt hem till allmän beskådan. Stackars barn. Allt ska tydligen vara offentligt.
  Skulle inte velat ha en sån mamma som är så mån om att synas och höras till varje pris. Hellre en som månar om privatlivet, speciellt hemmet.

 2. Hej

  Jag ser framemot matreportage….du får nog skynda dej(hihi) ….. hon håller ju på att sälja huset….

  Pernilla verkar vara super trevlig och en varm person….nyligen hade hon en loppis sålde barnkläder, gala klänningar, skor m.m Jag var där köpte 2 st ursnygga klänningar….Och det roliga är att pengarna går till ett barnhem i Thailand

  Kramisar Nettan ( Logan )

 3. Jag har alltid gillat Pernilla och ännu mer sedan jag började läsa hennes blogg.Hon bjuder på många bilder,men avslöjar egentligen inget privat.Det är skickligt att kunna hantera den biten

 4. NEJ!, dom där bilderna är från hennes ”gamla” hus på Lidingö – det hon nu håller på sälja och flytta ifrån!

 5. Visst är det väl fint med ljusa naturfärger. Bilderna kunde mycket väl ha varit tagna här, men vår villa ligger i Öresundsregionen. Som skåning trivs man bäst i öppna landskap, men jag kan förstå om många ”Stockholmare” älskar Lidingö.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar