Annons


Annons


Hummer, räkor och lilla jag!


Hummer, räkor, ostron, kändisar och lilla jag! Ha, ha! Jag vet att några av er nu kräks på att jag lägger upp en bild på mig och mina killar. Men jag vet också att många av er faktiskt tycker det är lite roligt – särskilt att få se hur stor Lukas har blivit – och kanske också hur TJOCK jag har blivit… Så blunda nu alla ni som får kväljningar av privata bilder så bjuder jag på den här, inte fullt så smickrande bilden på mig, och mina favoritkillar från Melanders!

Annons

Mmmmm så gott det var! Och för er som undrar så är jag i början av 8:e månaden, närmare bestämt i vecka 28:a, om ni vll jämföra med prinsessan Victoria tänkte jag.

Det bästa från havet!

Räkorna var faktiskt nästan det bästa! Hummer i all ära men färska räkor från Smögen är ändå BÄST!

… och här har vi lilla familjen! Mysigt när Mikael och lillen kan hänga med mig ibland på jobb. Det här jobbet var en söndag så då fungerar det. I alla fall en liten stund… Sen åkte killarna hem och jag å Cia fortsatte kvällen lång med jobbandet!

Ha, ha! Han ser lite smått förvånad ut! Lillen! Snart storebror och allt.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Hummer, räkor och lilla jag!”

  1. Hej

    Vad fräsch och fin du är…Och inte alls stor, inte kan jag tror att du är i 8:e månaden

    Tack för alla fina texter och bilder du visar

    Kramisar Nettan ( Logan )

  2. Vilken bedårande söt son ni har, men han har ju två snygga föräldrar. Jag gillar din klänning. Så ska korta ärmar på en klänning se ut och inte som de gör på kronprinsessan Victoria (korta tantärmar).

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar