Annons


Annons


Hur kunde jag glömma Laila och Niclas…


Hur kunde jag glömma Laila och Niclas.. Galet när jag tänker efter och när jag kom på det i natt fick jag hålla i mig i täcket för att inte hoppa upp mitt i natten och göra det här tillägget till er! För hur man kan göra en ”Nykära par 2009”-lista UTAN att ta med förra årets absolut mesta kärlekspar är nästan oförlåtligt.. Så förlåt mig och här kommer givetvis en uppdatering med Laila Bagge och Niclas Wahlgren med på min lista.

Annons
2009 års mesta kärlekspar är givetvis Niclas Wahlgren och Laila Bagge!!!

2009 års mesta kärlekspar är givetvis Niclas Wahlgren och Laila Bagge!!!

Och snart ringer bröllopsklockorna för paret! Och om jag inte är alldeles fel ute kommer vi mycket, mycket snart få se en liten putande mage på Laila…

Sen har min trogne läsare Martin avslöjat att Carola visst har träffat en ny man. Vem denna lyckliga äro har jag just nu ingen aning om MEN – som alltid lovar jag er att börja gräva som en liten iller så snart mina vänner ska jag nog kunna skriva om det här för er!

Inte längre singel enligt källor - men vem han är vet jag tyvärr inte riktigt ännu... Men snart så!

Inte längre singel enligt källor - men vem han är vet jag tyvärr inte riktigt ännu... Men snart så!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

Kommentarer till “Hur kunde jag glömma Laila och Niclas…”

  1. Jag är så glad för Niklas skull. Han har haft ett par tuffa år. Hoppas nu bara Laila är snäll mot honom 🙂 Jag tror däremot inte på en putande mage, inga barn alls är vad jag tror.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar