Annons


Annons


Hur snygg är inte prinsessan…


Och hur galet snygg är inte prinsessan Victoria idag på Polarpriset!!! (tyvärr har jag inte hunnit får någon bild av Cia ännu…) Så kul att se hur hon verkligen skiner av lycka och hur snygg kärleken till Daniel gör henne! Jo, mamma Silvia ser också otroligt fräsch och snygg ut i dag måste jag säga också. Hela familjen kungahus verkar ha en väldigt bra dag! Ha, ha! Det här med förlovningar och lyckade operationer tycks ha gjort underverk då dom ibland annars kan se lite småtrötta och ointresserade ut vid vissa typer av större galor och prisutdelningar. Inte för att jag inte förstår dom.. Jesus va tråkigt det måste vara ibland att bara sitta där och lyssna och lyssna och försöka se intresserad ut… Men men det kanske alla intressanta resor världen över och alla spännande möten med människor väger upp! Så är det nog hoppas jag.

Annons

I alla fall är det några saker som slår mig mest när jag nu ser på Polarprisutdelningen på tv:

  • Att jag just sitter och ser denna gala och prisutdelning på tv. Cia är där och fotar och jag sitter här i soffan med en liten skrot vid bröstet… Och ser på tv. Inte vimla – se på tv. Så är Vimmelrpinsessans vimmelliv just för tillfället!
  • Att programledaren Petra verkar så otroligt nervös. Eller hur, tycker ni inte det? Hon liksom darrar på rösten när hon pratar. Inte för att jag tycker det är det minsta konstigt – jesus, tänk att stå där inför alla dessa very important people och säga allt det som hon säger på engelska… Men hon är ju fullblodsproffs vilket gör att jag ändå tycker det är lite konstigt att hon är så nervös.
  • Att han vinnaren ser ut som en söt liten smurf! En seriefigur som är hur snäll som helst! Jag gillar honom direkt och sen när jag ser alla dessa glada, lyckliga barn som han ger chansen att få spela musik och att få ha ett alldeles eget instrument… Gud så mina tårar rinner…
  • Att Thomas Ledin och hans fruga Marie ALLTID är så söta och glada ihop! Jag är en sådan romantiker och älskar när jag ser par som varit ihop så länge och har flera barn och allt sådant och som verkar så glada och lyckliga tillsammans!
Så söt och så underbar! Årets Polarprisvinnare gör mig glad!

Så söt och så underbar! Årets Polarprisvinnare gör mig glad!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Hur snygg är inte prinsessan…”

  1. Hon är fantastiskt snygg,fast kanske lite förutsägbar,vågar inte ta ut svängarna som Madeleine,men de har ju olika positioner ,och skulle det bli lite för många volanger så blir det väl ramaskrik från de som tror sig veta bäst.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar