Annons


Annons


Hur ytlig är kändisvärlden egentligen


Jag får ofta frågan om det inte är lite tröttsamt och jobbigt att arbeta i en sådan ytlig värld som kändisvärlden och mitt svar är och förblir nepp. Det är inte jobbigt alls utan tvärtom väldigt roligt! Nu undrar ni kanske om jag är helt blind och inte förstår att alla kindpussar och leenden bara är yta men det är precis här jag har min åsikt att visst – absolut är ”vimmelbranschen” en bransch full av yta, glamour och kindpussar mitt i champagnedrickandet men jag tycker inte den är så mycket mer ytlig än någon annan bransch jag varit och nosat på.

Annons

Folk är lika trevliga och artiga när jag följer med någon av mina juristkollegor på deras cocktails som dom är mot varandra och mot mig på röda mattan. Det är ingen skillnad! En rolig grej är också att många kända personer har blivit väldigt bra vänner genom festerna och premiärerna och faktiskt umgås även ”privat”. Ett lysande exempel var häromkvällen på After Dark-premiären när mer eller mindre hela kändiseliten samlades på Tyrol. Visst kan man kanske ana en viss yta med alla snygga, uppklädda människor samlade på samma plats. Och många av dom med stora egon… Men det roliga är att alla är på strålande humör och alla är där för samma sak – att ha en galet trevlig kväll!

Så roligare jobb än mitt och Cias har jag svårt att tänka mig! Ett jobb där vi bara träffar folk när dom är på sina bästa humör för att ha en underbar kväll som dom säkert sett fram emot länge.

Ytligt absolut - men vilken bransch har inte ett inslag av det? Jag och Cia trivs i alla fall ypperigt med att jobba i vimmelnatten bland alla "ytliga" kändisar!

Ytligt absolut - men vilken bransch har inte ett inslag av det? Jag och Cia trivs i alla fall ypperigt med att jobba i vimmelnatten bland alla "ytliga" kändisar!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

2 kommentarer till “Hur ytlig är kändisvärlden egentligen”

  1. Hm! Vilken jämförelse 😀 Kändisar och jurister samma skrot och korn, Vad är nyttt under solen? Nu verkar Du allt lite korkad. Sorry men sant. Vilken liten värld du lever/levt i. Det finns branscher där det ytliga överhuvudtaget inte finns. Roligt dock att Du trivs, rätt person på rätt plats.

    1. Det jag menade var att när jag är ute och vimlar så tror alla alltid att man blir så trött på all yta – men jag tycker faktiskt den är rätt så rolig, eller rättare sagt en rolig och glad miljö att jobba i! Och då jämförde jag med när andra är i ungefär samma miljö fastän med sina jobb – ett exempel cocktails med jurister, ekonomer eller inom andra branscher. Att det inte är så mycket som skiljer och ändå får jag så ofta frågan om det inte är fruktansvärt ytligt det här vimlandet på galor och fester.

      Egentligen ville jag nog skriva och förmedla att det är så kul att jobba med endast glada människor – vilket det är i vimmelmiljön. så otroligt många som kom fram och lyckönskade mig när jag hade stora jättemagen och nu kommer dom fram igen och frågar vad det blev för en liten och om allt går bra – gör mig glad att så många bryr sig!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar