Annons


Annons


Jag har inte gått under jorden…


Nepp, jag har inte gått under jorden eller slutat min fantastiska karriär som Vimmelrpinsessa! Jag har bara tagit med mig lilla familjen och flytt kylan för varmare breddgrader….

Vi trivs rätt så bra här!

Vi trivs rätt så bra här!

Maldiverna är numera vårat väldigt varma, soliga och ljuvliga hem i hela två veckor! MEN!!! Stort och viktigt men, Vimmelprinsessan är givetvis inte helt ledig – datorn är med vilket betyder att jag givetvis tar er med på våran lilla semester! Och min eminenta parhäst Cia håller ställningarna på hemmaplan så jag kommer även tissla och tassla som vanligt från våra vimmelkvällar. Men det här är en perfekt tid att resa bort då det fortfarande är stiltje på vimmelfronten ett tag till inpå det nya året.

Annons

Sen kommer det igång igen som vanligt!

I morgon tänkte jag bjuda på en liten lista över mina mest saknade vimlare. Dom som tidigare gjorde röda-mattan jobbet så kul och som jag nu saknar där ute i vimmelnatten. Men det blir i morgon det, nu ska vi chilla lite med lillen vid poolen. Han är så söt i sin soldrökt där i skuggan! Bilder kommer men först måste vi bli av med den här lakansvita kroppsfärg som vi ”stoltserar” med!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

20 kommentarer till “Jag har inte gått under jorden…”

 1. Hoppas att ni får två alldeles underbara veckor i paradiset Maldiverna, har tyvärr inte varit där men alla bilder man sett därifrån säger ju allt. Kan ju tänka mig hur söt lille Lukas är i sin soldräkt. Här har vi minus 5 grader nu och mycket snö…………MVH Lina

 2. Nähä, det fick jag inte fråga om alltså. Inga frågor om din utbildning eller journalistiska erfarenhet. Du har alltså ingen, eller? Så vilka är dina meriter?

 3. men Astrid, Mia skriver ju trevligt som oftast samt ar hon vaeldigt vaenlig mot alla….och sa ar hon sa snygg……!! men det klart det sistnamnda hjalper ju bara manliga laesare hehe 😉

 4. Bästa Mia, om du är på semester, var det helt och hållet. Ta det lugnt och koppla av ordentligt. Nu har vi ju inte hört av dig på 2 veckor så det verkar som om du har kunnat göra det. Om det inte har hänt något, hoppas inte det.
  Kom tillbaka sen när du är utvilad.

 5. Mia lilla
  nu har Tidningen knyckt mitt tips till Dig om Carolas ”nye” man
  men detta ar redan gammalt… hon har uttalat att det inte blev nagot av det hela for han sag inte ut som pa fotot pa dejting sajten… 🙂 sa naer Du laeser detta kan Du anda laegga Dig fore Tidningen med att meddela att det INTE ar nagon romans pa g…. tips nummer tva fran mig !!
  ps om Du kommer hem igen vill saega ??/M

 6. Jag tycker det var synd att du inte bloggade vidare från din semester, det såg så härligt ut! Och liet kändisskvaller hann du ju med också. Varför togs dom bort?

  1. Jag med.. Men förklaringen är att dels är det här en blogg om kändisar och röda mattan-skvaller så just bilder och bloggande från min semester ska inte riktigt vara här – och dels så var vi runt på fem stycken små, små öar där internet inte var prio ett om jag säger så! Våra telefoner har inte fungerat på en endaste plats under två veckor vilket för mig var första gången sedan jag tog studenten (93) som jag var utan telefon och mail!! Galet men härligt när jag väl kunde slappna av och faktiskt släppa det och helt enkelt bara vara mamma på semester med mina prinsar! Men nu är jag tillbaks och har massor av energi och roliga saker att dela med mig av!

 7. Martin dejtingsajter är suspekta men Du har ju Din egen lilla minidejtingsajt här på dumtidningen he he tänk om man ändå kunde få se ett foto på Dig grabben. Du kunde ju lägga ut en bild efter Ditt alias har sett att andra har gjort det. Folk skulle svimma av begeistring och vem vet vilka svar Du skulle få?
  Sign/UPA

 8. UPA haha den var bra laenge sen jag sag den forkortningen !!
  (slar vad om att manga av de yngre inte vet vad det star for ….???)
  sign / EPA
  ps vad avser dejting njae jag ar saa annodazumal i min personlighet och saett att taenka at det knappast skulle vara mojligt…en relik fran 1700 talets senare del ”en man ” vem vill ha en sadan ?? 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=GhTlrtD6kEU

 9. Yeah me to in my dreams he he Bra låt. Finns säkert nån som vill ha Dig grabben …. finns damer som inte är så nogräknade he he förlåt…och kanske kanske nån finns även för Dig. Och nu är det verkligen natti natti
  Sleep well everybody …… 🙂

 10. Ursäkta Martin, men vad står EPA för? (förr sa man Epa om nåt eller nån som var billig, men det kan det väl inte vara här ;.) )
  Sign/undrande

 11. Mia, så skönt att vara utan telefon under två veckor…..borde man pröva men då måste man resa bort förstås. Är man hemma måste man ju vara tillgänglig. Förstår att Du och familjen har haft det underbart…..lite avundsjuka är vi nog 🙂 Nu ser vi fram emot en massa smaskigt skvaller och också privata bilder på lilla familjen.

 12. Tack Martin för länken!
  Kate och Leopold, åh så romantisk och härlig den filmen är. Temat med att kunna resa i tiden är oslagbart. Och inte SF denna gång!
  Hugh Jackman, åh suck, längtan, trängtan! Och Leopold så chevaleresk, artig
  och älskvärd. Det är härligt att drömma och fantisera. Och att kunna göra om verkligheten. Suck!

 13. Och till Mia, välkommen hem igen! Jag var lite orolig där ett tag, undrade vart du tagit vägen. Förstår att det var trevligt i paradiset, hoppas att du kunde glömma tid och rum samt verkligen koppla av.

  1. Tack!! Blir så glad när jag får sådana här små kommentarer om att ni har saknat mig! Gulligt! Nu är jag som sagt tillbaka men bloggen har ändrats lite och jag kommer inte blogga varje dag utan två dagar i veckan kommer jag att publicera inlägg mera som krönikor över vad det tisslas och tasslas mest om på röda mattan. Så några gulliga semesterbilder på mig och lillen blir det icke – men däremot massor av härligt skvaller och vackra röda mattan-kläder!

   Hoppas det blir bra!
   Stor kram

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar