Annons


Annons


Jag och Lukas välkomnar hösten


Många blir lite deppiga när hösten kommer men i det läget som jag befinner mig i just nu – bebisläget – välkomnar jag faktiskt den här hösten enormt mycket! Lukas avskyr värme och går fullkomligt bananas när han blir det minsta varm och då vill vi inte ligga ner någonstans. Icke. Vagnen – å nej, på tok för varmt. Babyselen – herre gud, efter tio minuter är han sjöblöt av svett mot mitt bröst och ligga i sängen ska vi inte ens gå in på.. Och så är det supermysigt i tanken att promenera runt ett soligt, varmt Djurgården – men inte med en liten 5-veckors varm bebis kan jag säga. Det blir bara en enda kamp för att komma undan solens hemska strålar. Något jag tröttnat på…

Annons

Men nu nalkas hösten och guuuuud så jag välkomnar den! Svalka betyder sköna promenader och härliga, svala luncher ute! Jag har passat på att höra efter med våra små kändisar om vad det är dom gillar allra mest med hösten och kan avslöja att svampplockning och mysiga middagar med levande ljus står högt upp på mångas lista. Tills jag fått ihop deras svar bjuder jag på en liten Lukas-bildserie. Det var ett tag sedan och några är nog lite nyfikna på killen.

6 kg har vi nu slagit med bravur och ligger enligt sköterskan på BVC Riddargatan en bra bit över kurvan.. Bra jobbat! värt ett leende eller hur!

6 kg har vi nu slagit med bravur och ligger enligt sköterskan på BVC Riddargatan en bra bit över kurvan.. Bra jobbat! värt ett leende eller hur!

Skönaste lillkillen på pappas arm!!

Skönaste lillkillen på pappas arm!!

Jag får en del frågor om hur Texas och lillskrot kommer överens och tackar som frågar. Det går alldeles utmärkt! Här ligger båda två och chillar lite på soffan. Texas har gjort illa tassen och fått låna en strumpa av Lukas.

Jag får en del frågor om hur Texas och lillskrot kommer överens och tackar som frågar, det går alldeles utmärkt! Här ligger båda två och chillar lite på soffan. Texas har gjort illa tassen och fått låna en strumpa av Lukas.

Paps är på jobbet hela långa dagarna men när han kommer hem är det härligt att ha lite qualitytime i selet. Han ser ut som en liten blomma som sticker upp med sin lilla nackkudde!!

Paps är på jobbet hela långa dagarna men när han kommer hem är det härligt att ha lite qualitytime i selet. Han ser ut som en liten blomma som sticker upp med sin lilla nackkudde!!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Jag och Lukas välkomnar hösten”

  1. Vad underbart söt lille Lukas är. Grattis till den finaste gåva man kan få. Ingenting är större eller märkvärdigare än sitt lilla barn! Jag har själv förmånen att ha trte underverk i mitt liv.

  2. Ni är verkligen en vacker familj,Snygga föräldrar en jätte gullig liten kille samt sist men inte minst den lille fyrbente vännen.Ta vara på alla tillfällen som finns att vara tillsammans,livet är så kort och tyvärr väldigt föränderligt både på gott och ont.

  3. Hej!!! oj oj oj vad han växer den lille! Stor skillnad från när jag tog hand om er på bb. Hälsa familjen och ta hand om dig och grabbarna!! //kram från Ulrika barnmorska på bb

    1. Va kul att höra ifrån dig! Tänkte just på hur fort tiden gått men ändå inte. Att han bara är snart 6 små veckor, att det inte ens är två månader sedan vi låg där på bb – och ändå så känns det som att mitt ”gamla” Mia-liv är så galet långt borta och som att han varit här med oss hur länge som helst! Kommer nästan inte ihåg hur det var innan Lukas kom? Vad gjorde jag med all tid? Hästarna såklart men annars då? Gud, nu är det BARA han som gäller! 24 timmar om dygnet, helst alla dessa mer eller mindre på sin mamsens bröst… Men han är gudomligt söt och vi var på BVC häromdagen och han ligger bra mycket över kurvan – redan spräckt 6 kg:s gränsen och är hur stadig som helst! Duktig kille!
      Hoppas ni mår bra allihopa och har många nya små underverk och deras trötta mammor och lite förvirrade nyblivna pappor att ta hand om!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar