Annons


Annons


Kändisen med det öppna förhållandet…


Jag fick just höra en lite galen sak. En av våra så kallade mat-hälso-tv-kändisar hamnade bredvid en kompis till mig på en julmiddag och efter några glas vin började hon flirta intensivt med honom. Han blev helt paff då hon för det första är bra mycket äldre än honom och för det andra hade sin make med sig på festen. Och maken satt nästan mitt emot!!! När inviterna blev i det grövsta laget poängterade han lite försiktigt att hennes make kanske inte uppskattade hennes numera ganska så öppet flirtande…
– Äsch, bry dig inte om det. Vi har ett öppet förhållande så jag får flirta med dig! Jag får faktiskt göra precis som jag vill med dig också!

Annons

Min kompis tittade förskräckt på hennes make som hörde allting och av hans svarta blick att döma var han nog inte riktigt med på dom noterna…
Ha, ha! Jag kan inte sluta skratta för min kompis blev helt livrädd och var tvungen att fly middagen och sin intensiva bordsdam för att komma undan. Både henne och maken…
– Hon gav sig verkligen inte. Och där satt hennes make, som ser lite smått galen ut redan som det är, och ger mig onda ögat… Gud, vilken sjuk grej. Och vilken galen brud!

Jag VET att ni vill det, men jag känner faktiskt inte att jag kan lämna ut henne här. Inte just nu. Hon kanske bara var lite överförfriskad och blev lite betuttad i min snygge vän. Det blir bara tokigt för henne och maken om jag skriver det så ni får hålla till godo med en rolig historia och fundera själva vem det kan vara. Det är faktiskt jul och då ska man vara snäll!


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

14 kommentarer till “Kändisen med det öppna förhållandet…”

  1. Hm undra vem din snygga vän är? Men det är väl inte så ovanligt att ha öppet förhållande det kan bli väl känligt tala om det när man är känd person.
    Jag reagerar inte över att dessa par har öppet förhållande det så vanligt nuförtiden.
    Varför gör man inte slut och går vidare med itt liv.. Nu har hon gjort bort sig ”lite”

  2. Håller fullständigt med Demba. Bara vansinnigt irriterande. Du skriver att du inte vill lämna ut henne, men ni istället blir det ju en massa spekulationer om vem det kan tänkas vara. Oskyldiga blir utpekade vilket troligtvis inte är speciellt roligt. Nä Mia ge sjutton i att skriva den här typen av blogginlägg

  3. Men hallå! Tror Ni allt som står i Se & Hör är sant?? I den spekuleras det hej vilt och det är väl ok om det görs här också………

  4. Ja ok kanske det är som ni säger Anna Skipper. Men hon är så snygg och verkar trevlig, så jag tänkte först på Hurtig för hon har ju ett väldigt dåligt rykte på stan. Sällan att hon är på nykter kaluv och har blivit lite av en driftkucku på stan.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar