Annons


Annons


Kronprinsessans bästa vän Andrea Engsäll ute i vimlet


Både roligt och lite, lite sorgligt tycker jag det är att springa på sötaste Andrea Engsäll ute i vimlet. Andrea är ju en av Victorias allra bästa väninnor och de två har vuxit upp tillsammans. Själv har jag träffat Andrea och, numera snart exmaken, Niklas Engsäll flera gånger tillsammans med mina vänner och Andrea är verkligen hur gullig, söt och glad som helst! Så givetvis är det sorgligt när kärleken inte håller mellan två så unga som Andrea och Niklas. Särskilt som dom har barn tillsammans. Kan bara tänka mig hur det känns att få se varenda löpsedel basunera ut att ens make lämnat en för en yngre kvinna.. Fy sjutton så förnedrande och hemskt. MEN.. Här till mitt stora men! Jag tror Andrea är stark som en oxe och så snygg och mysig som hon är kommer det komma någon riktigt bra och ta Niklas plats snarast! Om hon vill såklart. Lite i smalaste laget är hon dock nu när jag sprungit på henne både på butiksinvigning och restaurangkalas innan helgen..

Annons

I supersnygg grå klänning och röd väska minglade Andrea på invigningen av nya designboutiquen "7 för all mankind" härom kvällen. Här tillsammans med butikens pr-chef Ross.

….och här på restaurang Pontus.

Tillsammans med väninnan Josephine Genetey på restaurang Pontus kalas.


(0)
(0)

OM VIMMELPRINSESSAN

På Vimmelprinsessans blogg guidar och rapporterar Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård om allt kändisskvaller från både stora och små kändisspäckade fester. Häng med bakom kulisserna för att få alla detaljer och bilder!


AnnonsArkiv


Annons

Annons


Annons

Kommentera här!

6 kommentarer till “Kronprinsessans bästa vän Andrea Engsäll ute i vimlet”

 1. ”Lite i smalaste laget är hon dock nu”. Ska du inte kommentera Josephine Geneteys vikt också- är inte hon ”lite i tjockaste laget”!?

  Blir så trött på att det alltid ska vara ”okej” att oja sig för eventuell ”undervikt” men att man inte får kommentera åt andra hållet…

  1. Förstår vad du menar Anna, men att vara kurvig är ju oftast inte något tecken på att personen i fråga inte mår bra! Och det var det jag syftade på när jag kommenterade Andreas viktminskning. Att jag hoppas att det inte beror på att hon inte mår bra och att hon i sådant fall försöker ta hand om sig så att hon inte går ner mera i vikt. Att bli för smal är aldrig hälsosamt men tyvärr alltför vanligt i våran värld.

 2. Nu för tiden är det väl alltid ‘okej’ att kritisera dem man anser väga för mycket, men däremot inte det motsatta – precis tvärtemot var det för 20/30-talet år sen! Ordet ‘tjock’ används väl idag mycket mer flitigt än ordet ‘mager’, och det tycks vara helt okej att kalla folk för tjocka, men inte för magra!

  Eftersom vikt och utseende kommenteras här, tycker jag att Josephine har så mycket snyggare ben – vältränade och välformade. Att vara smal/mager är inte alltid snyggt, även om det är väldigt eftersträvansvärt nu för tiden, inte minst på cat-walk! Skälet är troligtvis att de flesta modeskapare länge har varit och fortfarande är homosexuella män (vissa kvinnor som designers har dock kommit fram de senaste åren), varför dessa designers – de homosexuella männens – idealkroppar är män, unga män, och därför ser även de kvinnliga modellerna idag ut som män och någon gång ibland som unga kvinnor, som flickor, som människor som inte är fullvuxna. Förvisso har de börjat sätta in a bröstimplantat senare år, tidigare såg kvinnorna ut som plankor, som just män, men att mixtra med kroppen med implantat kan knappast ses som något bra och hälsosamt! (Intressant nog ser många manliga modeller mer ut som kvinnor, men beror väl på att ungt är idealet idag, varför de manliga modellera ofta ska se ut som pojkar, och inte som fullvuxna män!)

  Anorexia kan delvis förklaras med att flickor (även pojkar) inte vill bli vuxna, inte vill eller klarar av ansvaret som det innebär att vara vuxen, varför de fortsätter att eftersträva att se ut som barn i sina kroppar, för att få vara kvar i detta stadium i livet och behandlas utan alltför stora krav och motprestationer, men självklart också för att leva upp till de omänskliga kraven på s.k. ‘skönhet’, som modeller och kändisar visar upp idag. Det är otroligt vilken skillnad modeller och kändisar och även ‘vanliga’ kvinnor ser ut och väger idag jämfört med vad som ansågs som smalt under exv. 1980-talet! Då var storlek 38 ‘normalt’, och storlekarna var ofta 34/36 (small, nätta små personer), 38/40 (medium, som ansågs vara ‘normalt’ vikt- och storleksmässigt), 42/44 (large, som något mer ‘fullvuxna’ hade men som däremot inte sågs som överviktiga). Det fanns ytterst få som var såväl gravt under- som gravt överviktiga – idag har båda dessa grupper ökat markant och den på den tiden s.k. normala gruppen har alltmer försvunnit. Personligen tycker jag det är en skrämmande s.k. ‘utveckling’ åt båda håll som vi har skapat sen slutet på 1980-talet!

  Sen, man kan vara såväl frisk som sjuk om man väger ‘för mycket’ eller om man väger ‘för lite’ – det är inte ytan som avgör om man är frisk och hälsosam, för det behövs grundlig läkarundesökning och prover!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar